Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Naprawdę, jest to tak beznadziejne że aż szkoda patrzeć. Nie dość że nie da się normalnie w nim pisać obszerniejszych postów bo okienko ma idiotycznie mały rozmiar, poza tym przeglądarka nie trzyma w pamięci wpisanego tekstu - przed chwilą przez wasze beznadziejne forum straciłem 30 minutowy tekst bo przy próbie...

Fajnie by było gdyby na Fw było tak samo jak na imdb że można było wejść w filmografie aktora i sprawdzić w którym odcinku wystapił dany aktor oraz pozostala obsada z danego odcinka.Co o tym myślicie ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Trolle wylazły z jaskini zwanej inne i sieją spustoszenie na pozostałych forach gdzie egzystują normalni i pomocni ludzie, więc droga redakcjo i pracownicy portalu zróbcie coś z tą wylęgającą się hołotą.
Pozdrawiam Michał Zzadupia.

Przydałaby się taka opcja.

Od dawna otrzymuję bardzo dużo powiadomień, gdy ktoś założy temat na serialu, który oceniłem. Jest to mi całkowicie niepotrzebne i irytujące. Pomimo, że zaznaczyłem przy serialu: nie interesuje mnie; mam w ustawieniach profilu, że nie obserwuję go i usuwam wszystkie tematy, nowe nadal przychodzą. Jak można sobie...

Od jakiegoś czasu zastanawiałem się jakie plusy i minusy ma wzór, na podstawie którego tworzone są rankingi FW. Korzysta się z niego przy tworzeniu rankingów filmy (Top 100) i seriale (z możliwością wyszukiwania wg kraju, gatunku i lat), gry (dodatkowo z wyszukiwaniem wg platformy), nowości oraz ludzie filmu z...

Czy jest cień szansy na to, żeby seriale powróciły na profil główny użytkownika?

Po co zakładka ludzie filmu w moim profilu jak nic tam nie ma? i nic z nią nie zamierzacie zrobić?

Witajcie. Czy jest szansa, aby dodać do bazy serial od Amazon "Comrade Detective" http://www.imdb.com/title/tt5834198/. Miał on premierę prawie miesiąc temu. Zapewne wiele osób chce porozmawiać na forum i go ocenić. Z góry dziękuje. Pozdrawiam :)