Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie uważacie, że pełnometrażowe produkcje Netflixa bez premiery kinowej powinny miec raczej na filmwebie statut filmu telewizyjnego, a nie kinowego?
W końcu Netflix to taka internetowa telewizja w zasadzie i nie widzę różnicy między ich filmami, a filmami HBO - i tu, i tu wysoki budżet jak na coś takiego, ale jednak...

więcej

Sprawdza ktoś te kontry? Właśnie obejrzałam film, który nagrałam sobie w styczniu, weszłam ocenić... a tu nie ma, dalej oczekuje na zaakceptowanie. Dodam, że film jest z 2015. Na fw jak zwykle zapaść. Niestety coraz gorsza :/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam, wczoraj na BBC Two i na BBC iPlayer zadebiutował 2. sezon serialu "Top of the Lake" (w wersji polskiej "Tajemnice Laketop". Chciałem zgłosić zmiany: tytuły odcinków, daty premiery, skasowanie jednego niepotrzebnego epizodu. Jednak już ktoś zgłosił (błędną i niekompletną) kontrybucję dotyczącą tych epizodów,...

Witam:)
W zakładce filmy pojawia się ładny wykres słupkowy. Ile i jakie oceny dałem filmom. Bardzo podoba mi się ten pomysł lecz nie podoba mi się, że dodawane są tam również filmy krótkometrażowe. Krótki metraż rządzi się swoimi prawami i ocenia się go, w moim odczuciu, w innych kategoriach niż film...

Często znajduję w googlach strony typu m.filmweb.pl. Rozumiem, że to jakiś rodzaj archiwum forum, ale pytanie, czy jest do nich jakiś dostęp z portalu ?

Oceniam filmy i wciąż nie mam rekomendacji. Czy to znaczy, że mój gust jest wyjątkowy?

Czy jest sposób na Filmwebie na znalezienie filmów o tytułach tylko dokładnie takich jak podano?

Np. wpisuję w wyszukiwarkę tytuł "Dom" i chciałbym filmy tylko o takim tytule. Niestety pojawiają się dziesiątki wyników z filmami, które zawierają w swojej nazwie "dom", np. "Dom zły", a nie o to chodzi.

Od ponad tygodnia mam problem z wystawianiem ocena na filmwebie.
Dzisiaj jednak udało mi się wystawić jedną ocenę, reszta filmów dalej pozostaje nieocenialna.
Próbowałem z dwóch przeglądarek.
Czy tylko ja mam takie problemy?
Czy można coś z tym zrobić?