Nie rozumiem sensowności tego przepisu, ale skoro jeszcze funkcjonuje, to niech redakcja łaskawie dodaje ;)
http://www.filmweb.pl/serial/Historia+Roja%2C+czyli+w+ziemi+lepiej+s%C5%82ycha%C 4%87-2017-788360
Uważam, że komentarze pod filmami domyślnie powinny być sortowane od najnowszych, a nie jak jest wszędzie od najlepszych. Uważam że to by miało lepszy wpływ na szerszą dyskusje, i stanowiło by pewien sprzeciw wobec lajkowania które w internecie jest tak modne.
Ostatnio widziałem film i chciałbym go obejrzec do konca. Pamietam ze na poczatku byl jakis azjatycki klub szachowy i przyszedl facet ktory mowil ze zagra ze wszystkimi osobami naraz. Prosze podajcie mi tytul.
nie mogę od dłuższego czasu oceniać filmów przez Operę, muszę przechodzić na Chrome'a; da się ten problem jakoś rozwiązać?
Czy nie sądzicie że istnieje grupa użytkowników która totalnie nie ma swojego zdania? Podoba jej się tylko to co jest popularne i jest w modzie. Wystarczy że jakiś serial albo film zostanie wypromowany i od razu masowo wystawiają 10-tki. Liczy się tylko, to że coś jest znane.
W ten sposób niektóre produkcje...
Od dawna marzy mi się opcja głosowania na plakaty na Filmwebie. Plakat z największą ilością głosów ustawiany byłby jako plakat główny. Nie dość, że fajna zabawa to pozwoliłoby to na usunięcie posterów które nijak nie pasują do filmów albo np. sytuacji w których poziomy plakat jest ustawiany do pionowej ramki. Filmweb...
więcejWitam. Piszę w sprawie błędów w powiadomieniach. Nie wiem jak Wam, ale mi przyszło dzisiaj powiadomienie "...lubi Twoją ocenę - za 56 min", dlaczego "za" a nie "56 minut temu" a potem nagle spada w dół, 55, 54.... O co biega?
Tak w ogóle kiedyś wyjaśniono czemu skończono z tą serią? Chyba jedyna twórczość własna wideo filmwebu która miała poziom "światowy" i pewnie nie jestem jedynym co dowiedział się z niej o masie filmów do obadania.
Szlag mnie juz trafia,od kilku dni powiadomienia nie przychodzą pod notkami znajomych gdzie się udzielam.Wchodzę i sprawdzam a tam odpowiedzi a powiadomienia na stronie filmwebu(żółte kółeczko dal przyp.) nie ma!