Jakiś czas temu przyszedł mi do głowy pomysł na dodatkową opcję przy ocenianiu filmów. Ciekawym byłoby wprowadzenie małego przycisku, który naliczałby ile razy obejrzeliśmy dany film. Pamiętanie z głowy ile razy obejrzałem ten jeden film jest dosyć trudne, a myślę, że jest to całkiem ciekawa statystyka do dzielenia się...
więcej
Witajcie,
Mam krótkie pytanie związane z dodawaniem filmów, seriali, czy też ogólnie danych...
Oglądałem swego czasu film na Netflix, już niemal dwa miesiące temu, zaraz jak wyszedł. Tytuł "Handsome: A Netflix Mystery Movie" (http://www.imdb.com/title/tt5809020/). Głupawy w sumie, ale nie o to chodzi.
Wiadomo,...
Jest tragiczny. Prze tragiczny. Nie mam zielonego pojecia na jakiej zasadzie dziala algorytm dobierajacy filmy, ale dam kilka przykładów - ogladam glownie SF, horrory, przygodówki i akcje - natomiast gustomierz wyskakuje z takimi paszkwilami jak dramaty, i komedie romantyczne, które maja zgodność 86%(sic!) a filmy...
Do administratorów/ moderatorów ...Czy moglibyście umozliwić głosowanie na reżysera, aktorów, kompozytorów, operatorów itp...gdy film NIE MA oceny??? Moze po prostu nie chcę lub nie umiem z jakichś powodów ocenic danego filmu, ale chcę i umiem ocenić jego twórców, aktorów itp...?? Baaaardzo o to proszę i z góry...
Gdy wchodzę na forum to pod zakładkami(filmy,ludzie kina,inne itp.)widnieją posty sprzed tygodnia.Dopiero jak wchodzę na jakiś forum np.filmy,to dopiero się pokazują najnowsze posty.Wczoraj wszystko grało i śmigało.Naprawcie to!!!
Witam dlaczego tytuły seriali które zaznaczyłem jako nie interesujące mnie nie znikają po wybraniu opcji UKRYJ OBEJRZANE .Z filmami nie mam takiego problemu a seriale dalej są na liście zróbcie coś z tym.
Też macie taki problem, że od jakiegoś już czasu ( w moim przypadku, to już będzie parę godzin) nie przychodzą powiadomienia mailowe ?
Pytam się, bo nie wiem czy mam problem ze skrzynką, czy to problem FW
Nie wiem co znowu się wyrabia na filmwebie ale ostatnich kilka tygodni solidnie testuje moją cierpliwość. Powiadomienia (które z resztą wyłączyłem) nie znikają po odczytaniu przez wiele dni. Wchodząc na stronę danej osoby nie widzę ocen przy filmach które widziałem, no chyba że odświeżę 3-4 razy. To samo gdy wchodzę w...
więcej