Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak przeglądarkę mam na pół ekranu coś dziwnego się robi z nowym layoutem. Przykład: http://i66.tinypic.com/154hjxd.jpg

po wylaczeniu dalej jest jakis przežroczysty filter (powerlink) i nie mogę nic kliknąć bo załancza mi strone z reklama.
reklama powinna byc pomiedzy pierwszym tematem a gòrnym paskiem, zdaje mi sie?

proszę mi wybaczyć ale na Inne nie mam odwagi dodać tematu- idąc dziś na zakupy spotkałam Komorowskiego jak mam sobie z tym poradzić??? :D powaga tak było proszę spytać koleżanki.. poprosić o autograf jakoś nie bardzo.. Wasze pomysły??

Po sprawdzeniu czy nie ma w bazie, ani nie czeka na dodanie dany film (stan w porządku), czekam pół roku na odpowiedz. Nie otrzymuje jej, zamiast tego wyskakuje sobie sam film ni stąd ni zowąd i tak za każdym razem. Jeśli uda się już otrzymać wiadomość, brzmi ona "nie dajemy" bez wytłumaczenia. mnie nie zależy na...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Wcześniej wchodziłem na stronę główną poczytać newsy i sprawdzić czy leci coś ciekawego w tv. Może czarno-żółty filmweb nie był w moim guście, bo jednak wolałem ten z odcieniami czerwieni, no ale przynajmniej był przejrzysty. Wszystko widziałem i wszystko mogłem rozczytać. Dziś na głównej bombardują mnie obrazki na pół...

więcej

Mam pytanie odnośnie usunięcia not filmów ale nie poprzez wyczyść tylko czy da się usunąć noty np. 100 filmów naraz lub ewentualnie gdzie mógłbym o to napisać

Witam,

Jestem tu stosunkowo nowy ale temat który poruszę nie jest.
Jako, że od ok. 2005 oceniam i przyczyniałem się do rozwoju konkurencji (IMDb) a
chciałbym również przyczynić się do rozwoju rodzimego produktu (FilmWeb)
...zastanawiam się jak w temacie.
Czy istnieje sposób przeniesienia ocen z IMDb do...

W niektórych przypadkach strona z komentarzami do ocen nie wyświetla się w pełni. Miałem już kilka takich przypadków - dostaję powiadomienie, że ktoś skomentował moją ocenę, <klik> i nie ma nic. Screen: http://imgur.com/a/ywucf
Problem nie dotyczy tylko mnie i miał miejsce jeszcze przed ostatnią zmianą na portalu....

Ten portal to teraz jest śmietnik. Coraz więcej tu agresji, nieładu i bylejakości. Na porządku dziennym jest podszywanie się bezkarne pod czyjeś konta. Dziecinada a opiekunowie portalu chyba tu nic nie robią.