Witam
Nie wiem czy wybrałem dobry dział, ale do rzeczy. Poszukuje miłośników, którzy kochają kino i wiedzą czym jest kadr oraz kamera. Mam pomysł na film amatorski, i poszukuje ludzi takich jak ja z pasją do kręcenia filmów oraz ich pisania, najlepiej z okolic Poznania lub samego Poznania. Projekt jak i praca przy nim...
Moglibyście to skooperować tak, żeby przy szeregacji "w telewizji" nie wyświetlały się tam filmy, z kanałów których dany użytkownik nie posiada.
http://www.filmweb.pl/user/NORDBERG/films/wanna-see
Czy jest szansa na wprowadzenie możliwości ukrywania ocen znajomych na stronie danego filmu? Miło sprawdzić, jak inni ocenili dany tytuł, ale być może niektórzy użytkownicy również woleliby, aby ta informacja nie pojawiała się wszędzie automatycznie (bywa to frustrujące np. gdy ocena w niczym nie wpływa na naszą chęć...
więcejCzy nie dałoby się jakoś zablokować wielokrotnego wklejania tej samej treści? Na tej zasadzie, co minimalna liczba znaków w komentarzu. Jeśli ktoś napisał jakiś post, nie mógłby napisać drugiego tej samej treści. Naprawdę, takie komentarze zaśmiecają tylko forum i sytuacja codziennie się...
Czasami mam ochotę obejrzeć dobry film oparty na faktach (jakikolwiek). Może by filmweb wprowadził coś takiego, jak oznaczenie filmu czy to jest na faktach, wtedy możnaby sobie je dodatkowo pofiltrować, np wg oceny, itd.
Np dzisiaj zauważyłem że zniknęły mi oceny połowy filmów z Bradem Pittem które przez ostatnie kilkanaście miesięcy żmudnie wstawiałem. Aż się boję ile innych ocen mi poznikało :/
Czy adres maila pomoc@filmweb.pl jest aktualny i jak pisze prośbę o usunięcie konta to zostanie moja prośba rozpatrzona ? Może teraz już trzeba pisać maila pod inny adres ? Było podany mail z sprzed kilku lat do jakiejś dziewczyny ale to był post 2008 roku :/ było coś też podane redakcja ale też rozmowa z 2010 roku...