Dotychczas fw buntował się tylko przy dodawaniu osób a dzisiaj coś takiego...
Nie wspominając już o tym, że nie mogę dodać obsady bo osobę będącą w portalu dodaje jako nową.
Co za burdel.
Jak minie mi faza maniakalna i przestanę dodawać będę kpić z was dodający za marnowanie czasu i szczyptę pasji w rozwój tego...
(sorry za tytuł wątku, ale przynajmniej przyciąga uwagę ;)
Znalazłem w bazie Filmwebu aktora - nie aktora, bo wpisany dla żartu przedmiot zamiast człowieka (zdarzają się psy, inne zwierzęta, a tu był akurat odkurzacz). Artie Deco z parodii "Gwiezdnych wojen" pt. "Hardware...
Witam!
Czy na filmweb pojawi się możliwość dodawania i oceniania koncertów muzycznych?
Uważam, że po możliwości dodawania gier, koncerty byłyby logiczną kontynuacją. Na imdb już od dawien dawna są koncerty...
Proszę przemyśleć tę propozycję.
Serdeczności
kr
W przypadku wątków z kilkudziesięcioma/kilkuset odpowiedziami ma miejsce beznadziejna sytuacja. Gdy klikam w ostatnią odpowiedź wcale nie zostaję do niej skierowana. Ląduję w przypadkowym miejscu w środku wątku. W efekcie uniemożliwia mi to korzystanie z takich wątków. Też tak macie?
Witam, jako użytkownik państwa zacnej strony mam kilka patentów na uczynienie jej zacniejszą.
1. Powiedzmy, że chcę przejrzeć listę filmów brytyjskich. Wchodzę więc do bazy filmów, wybieram Wielką Brytanię i większość filmów, które się pojawiają to produkcje amerykańskie nakręcone w kooperacji z Brytyjczykami. Dobre...
tylko 20 widocznych gustopodobnych. Wiem, że mam więcej niż 20 gustopodobnych, ale wszystkich nie widać. Niech ludzie zmienią Filmweb na lepszy, aby byli widoczni wszyscy gustopodobni a nie tylko dwadzieścia!!!!!
Witam. Gdzie można znaleźć wszystkie polecone mi przez znajomych filmy? Wiem, że wyświetla się to w powiadomieniach i jeśli przypadkiem wejdę na stronę poleconego filmu, a poza tym? Nie ma wszystkich poleconych zebranych razem czy jestem ślepa i coś mi umknęło?
Chciałam dodać do filmu Bornholmer Straße polski tytuł tj. Szlaban na wolność ale zauważyłam że taki tytuł czeka w kolejce od października 2015 roku ! Ile to jeszcze potrwa, 2,3 lata ?
W takim razie jakim cudem zostały masowo i ekspresowo dodane programy typu Taniec z Gwiazdami, Romek gotuje na trawie i Ola plecie...