Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dzisiaj dodawałam obsadę i zgodnie z rozsądnym zwyczajem zapisałam kontrę po częściowym wypełnieniu formularza, po czym kontynuowałam pracę, zapisując stopniowo aż do 20 elementów. Okazuje się jednak, że filmweb zrobił się teraz tak nadgorliwy, że zaczął automatycznie sprawdzać moją kontrę już po pierwszym zapisie 5...

więcej

Dziwi mnie to iż w rankingu500 nie widnieje kategoria western jeżeli chodzi o filmy wg gatunków. Są cztery odmiany komedii lecz westernu znaleźć tam nie mogę. Wiadomo czemu tak jest?

Drogi Filmwebie,
.. może ta niepozorna opcja 'oglądam' obok seriali zajmowała niepotrzebne miejsce albo brzydko wyglądała w nowym layoucie, ale im dalej w życie idę tym bardziej nie nadążam śledzić tych wszystkich produkcji.
Tyle seriali się narobiło, oglądając kilka naraz w oczekiwaniu na kolejne sezony człowiek...

więcej

Witam, moim zdaniem oceny połowiczne są potrzebne ponieważ oceniając film często mam problem czy zaniżyć czy zawyżyć notę .10-cio stopniowa skala ocen to sporo ale zważywszy na to ,że rzadko oglądam filmy poniżej 5 ,to prostu strata czasu ,przydały by się oceny połowiczne . Co o tym sądzicie i jaka jest wasza...

Z jakiego miesiąca jest sprawdzane obecnie kontry.

"Strona o podanym adresie nie istnieje"- czy jakoś tak.
Jaki jest limit czasu ,aby napisać posta? Bo już po raz N-ty zapominam o tym.Ale to nie strona bankowa,aby były takie cyrki.

Jeszcze wcześniej wykasowali opcje przejrzenia ocen kreacji aktorskich, reżyserii itd. na stronach filmów, a teraz nie ma opcji by zobaczyć je u samych ludzi kina. Mam nadzieję, że to jak najszybciej powróci, Filmwebie.

Witam.
Chciałbym w poniższym wpisie zgłosić bezczelność z jaką spotkałem się ze strony jednego z userów portalu Filmweb (http://www.filmweb.pl/user/4funtv4).
Osoba ta od pewnego czasu bez żadnego powodu nagabywała mnie pod ocenami wspólnych znajomych i z absurdalnych powodów domagała się, żebym przeprosił ją za...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Baza Filmwebu roi się od błędnych ciekawostek, których nie sposób poprawić, ponieważ wymagane jest źródło.
A co, jeżeli źródłem jest sam film? Podać link do torrenta? :D