Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Spamerzy z Inne zaczynają infekować normalne fora. Wypada prosić by choć normalne fora były szybko czyszczone.

Nie wiem gdzie to zgłosić błąd ale nie wiem gdzie.
Na stronie filmu jest napisana polska data premiery - 2003 rok, ale ona jest fałszywa, dotyczy tylko wersji reżyserskiej. Prawdziwa premiera miała miejsce w 1981. Próbowałem tam zmienić ale mi wyskoczyło, że polskie premiery edytuje tylko redakcja....ekstra

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam, piszę z pytaniem czy da się jakoś sprawniej niż szukanie ręczne sprawdzić z jakim aktorem obejrzeliśmy najwięcej filmów?

Mam taki pomysł może byście dodali coś nowego na forum np. scenariusze i każdy z użytkowników, który by napisał scenariusz i dostał najwięcej głosów miałby łeb za to myślę że pomysł ten jest bardzo dobry i ludzie mogliby się pochwalić swoją kreatywnością pozdrawiam.

Czy tylko ja nie mogę odlubić ludzi filmu?

Mam taki pomysł może byście dodali coś nowego na forum np. scenariusze i każdy z użytkowników, który by napisał scenariusz i dostał najwięcej głosów miałby łeb za to myślę że pomysł ten jest bardzo dobry i ludzie mogliby się pochwalić swoją kreatywnością pozdrawiam.

Nawiązując do poprzedniego topicu pomyślałam, że warto założyć temat, w których można podrzucać linki do filmów, w których średniej jakości grafiki można zastąpić plakatami, które już i tak są w galeriach. Myślę, że każdy od czasu do czasu może wrzucić "paczkę" linków. Wszytko byłoby w jednym miejscu.
I oczywiście nie...

więcej

Cześć, problem mój wygląda następująco. Filmweb zarówno przez aplikację jak i stronę www ładuje się normalnie gdy kozystam z sieci mojego tel. (nju)
Przy kozystaniu z domowego WIFI (internetia) serwis nie chce pobrać danych ( niezależnie czy to aplikacja czy www), nie ma możliwości zalogowania się, nie wyświetla...

więcej

zresetować liczniki punktowe na nowy miesiąc? Z góry dziękuję :)