Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Czemu nie można dziś dodawać plakatów ?? ktoś ma podobny problem ?

Przy wielu filmach w galeriach dodany jest więcej niż jeden plakat - często te w galerii są sto razy lepsze od tego ustawionego na głównym widoku (pomijając już fakt, że często nie jest to plakat, ale grafika w dziwnym rozmiarze lub języku z poucinanymi wyrazami). Przykład:...

Witam, mam pomysł na pewien "ficzer", którego mi osobiście na filmwebie brakuje i w końcu postanowiłem niejako podsunąć ten pomysł osobom administrującym portalem.

Mianowicie brakuje mi w miejscu gdzie znajdują się twórcy/gatunek filmu czy serialu informacji jaka wytwórnia bądź stacja telewizyjna wyprodukowała dany...

więcej

Tylko ja nie moge zmienic?

Od jakiegoś czasu napływa mnie spam z prośbą o dodanie do znajomych. Już nie chodzi o fakt, że tych osób po prostu nie znam, a na forum fw siedzę totalnie sporadycznie. Jestem ciekaw jakie korzyści ma taka osoba z liczbą 1000+ znajomych?

Czy istnieje jakaś możliwość zmiany nicka na tym portalu bo jak sami widzicie mój nie jest odpowiedni :/

Chciałbym wiedzieć jak długo trwa dodawanie filmów do bazy. Miało być 7 dni, potem 7 dni roboczych, czyli w zasadzie 9, a ja czekam juz 11 i nic. Po prostu nie wiem czy mam dodawać jeszcze filmy do bazy bo nie chce dostac czesc punktow na jeden miesiac a czesc na drugi

Nie widzę swoich oczekujących materiałów. To samo z odrzutami i zaakceptowanymi. Ktoś ma również taki problem? Może ktoś z adminów się wypowie?