Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

aktualizuje jeden z wpisów na moim blogu ale po zapisie zmian nie zapisują się one. Próbowałem kilka razy i zmiany się nie zapisują.

http://img.joemonster.org/images/vad/img_38837/7321703c085ed57c52d171eb0d4db28e. gif

Hej. Więc film jest o tym że bylo rodzeństwo(dziewczyna i chlopak) i chyba coś się stalo s ich rodzicami bo zostali adoptowani przez małzenstwo.. Kobieta miała dłuugie czarne wlosy a mąż? Nie pamiętam. No i te dzieci wyczuly coś dziwnego.. w końcu chyba ta dzoewczyna odkryla jakiś notes a tam były zdjęcia dzieci(dużo...

więcej

Czy ktoś wie dlaczego filmy z dekalogu Kieślowskiego nie są w top 500? Dekalog VI czy Dekalog X mają odpowiednio ocenę 8,0 i 8,1 a liczbę głosów ponad 20k i 19k czyli więcej niż np. Czyż nie dobija się koni? Które ma ocenę 7,9 i liczbę głosów 18k a jest obecnie na 473 miejscu. O co chodzi? Filmy Kieślowskiego są...

ostatnio doczekałem się (mniej więcej) uzupełnienia obsady AHS Roanoke, dzięki temu mogłem sobie ocenić różne role i twórców, jakiś czas temu (kilka tygodni) obejrzałem Crisis in six scenes i kiedy można było ocenić, oceniłem. widziałem, że nie ma jeszcze obsady i pomyślałem, że skoro to serial Woody'ego Allena, to nie...

więcej

Ilekroć klikam w komendę, którą zamieściłam w tytule niniejszego wątku, nic się nie dzieje. Czy tylko u mnie nie działa, czy może są inni, którzy mają podobny problem?

Dlaczego w zakładce "Filmy" u znajomego, po kliknięciu opcji - Pokazuj: 'te, których nie oglądałem' i 'te, które ja chcę obejrzeć' - wyświetlają się również pozycje, które zaznaczyłam jako 'nie interesuje mnie'? Bardzo mnie to denerwuje; skoro nie chcę zobaczyć tych filmów, to po co się wyświetlają wraz z tymi, które...

więcej

Nie wiem jak inni użytkownicy ale ja dużo dodaję z filmpolski.pl Niestety strona od wczoraj nie działa. Napisałem do Nich za pośrednictwem fb z pytaniem co się dzieje. Otrzymana odpowiedź: "Niestety jesteśmy ofiarą dużej awarii, ktora dotknęła całą Uczelnię na terenie której stoją nasze serwery. Pozostaje tylko nam i...

więcej

J.w.

Po raz kolejny próbuję zmienić ustawienia asystenta tak, żebym dostawała informacje, które naprawdę mnie interesują i nie mogę zapisać zmian.

Przydałby się również kontakt do pomocy technicznej (kilka minut zajęło mi przeszukiwanie portalu i nic takiego nie znalazłam), bo zakładanie nowego tematu na forum...

więcej

Czy u was też w większości tytułów, szczególnie nowych, poznikały oceny ról aktorskich, które wystawili wasi znajomi?

Założyłem już jeden taki temat, ale pod złym działem :)