Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dodałem kontrybucję plakatu do filmu Goście, goście III: Rewolucja. Plakat czeka na weryfikację. W międzyczasie ktoś z adminów dodał ten sam plakat i ustawił jako główny. Wiem, że moja kontrybucja zostanie odrzucona (ponieważ zdubluje plakat już zapisany). Jak mogę ją edytować lub usunąć? Kiedyś nie było problemu,...

Szczerze, juz od około 5 lat widnieje w owej zakładce ten sam napis:
Trwa przygotowywanie Twojej listy Gustopodobnych, wkrótce będzie ona dostępna.
Oceniaj dalej, a dzięki temu precyzja naszych propozycji będzie wzrastać.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Gdy aktor nie gra postaci, ale występuje we własnej osobie używamy w tym celu zwrotu
(uwaga, bo to będzie szok): "we własnej osobie", a nie potworka językowego "on sam".

Bo to są jakieś jaja. Jest listopad, a od marca czeka się na weryfikacje.

Znacie może przypadki że ktoś kto nie logował się od lat wrócił na portal ? Czy to jest w ogóle możliwe,żeby uruchomić konto nieczynne np od 2009 albo 2010 roku ?

Jak zgłaszać takie nadużycie i łamanie regulaminu, jak w tym przypadku?:

http://www.filmweb.pl/user/Kolektyw120/blog

trafiłem na tą stronę z google, linki te odsyłają do jakichś podejrzanych stron z subskrypcją SMS (koszt kilkadziesiąt złotych). Mam nadzieję że zrobi ktoś z tym porządek.

Dziś o 20.20 na TVP kultura film o Lemie - zatytułowany jak wyżej. Może ktoś zechce go wprowadzić do bazy FW, bo chyba warto? A mnie te kontry i rekontry nie bawią.

Witam. Nie ma w spisie mojego kina. Jest jakaś możliwość aby je dodać? Z góry dzięki za
odpowiedź :)

Zdajecie sobie sprawe że od miesięcy nie działa opcja Pokazuj moje głosy? Jak zablokowałem kilka miesięcy temu tak do dzisiaj nie moge ich odblokować, bo:

Wystąpił błąd

Przepraszamy, wystąpił błąd. Zajrzyj na stronę startową naszego serwisu.