Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,
mam propozycję dla administratorów i użytkowników Filmweb.
Otóż moim zdaniem bardzo przydatnymi były by powiadomienia na EMAIL, które każdy
użytkownik może sobie ustawić, np. 3 dni przed premierą filmu w polskim kinie przychodzi
do nas email, który przypomina nam o takiej premierze.

Na pewno każdy z...

więcej

Wie ktoś czy jest możliwość dodawania filmów na stronie filmpolski ?

... awansowac recenzentow na weryfikatorow? Nie wiem jak dziala automatyczna weryfikacja, ale chyba wcale. Nie zalezy mi na punktach (bo nic nie dodaje), ale to juz naprawde jaja, aby weryfikacja dodanej osoby trwala prawie 2 lata (!), podczas gdy jakies bzdury o grze dodawane sa natychmiastowo. No zesz kurde, na...

Może mi ktoś powiedzieć co się stało z miniserialem/ filmem TV, który przez 4 ostatnie piątki wyświetlała TVP1- Anna i Yusef? Wcześniej tytuł był w bazie, teraz go nie wyszukuje. Po wpisaniu w Google z dopiskiem filmweb pokazuje stronę z tytułem przetłumaczonym na polski, na którą nie można wejść, bo jest ostrzeżenie...

więcej

Przypominam administracji o zmianie w programie TV filmweba. Eska TV już nie nadaje w naziemnej TV, zamiast niej jest 8TV. Fajnie jakby ktoś to zauważył i zmienił.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

http://www.filmweb.pl/film/Teheran+%2743-1981-99942/cast/actors

Kiedy klikam przy tym filmie w twórców to strona się przeładowuje, ale z powrotem pokazuje aktorów. Dopisanie ręcznie na końcu adresu "crew" też nie pomaga. To jakiś błąd w systemie, czy może administracja coś niechcący zablokowała?

Kilka dni temu zauważyłam, że nie wyświetlają mi się komentarze znajomych pod moimi ocenami gier. Tzn., dostaję powiadomienie o nowym komentarzu, ale po kliknięciu i przekierowaniu na stronę, po prawej wyświetla mi się tylko moja gwiazdkowa ocena i oceny znajomych, a tam, gdzie powinny pokazywać się komentarze, jest...

więcej

dlaczego film http://www.filmweb.pl/film/The+Waiting-2016-766067 z Jamesem Caanem nadal jest w bazie FW pod tytułem The waiting, skoro do kin wszedł ostatecznie pod tytułem The good neighbour? mógłby ktoś to poprawić?