Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,
chciałbym dodać serial, w którym rok produkcji na imdb jest zapisany (2014 - ), rozumiem że jest kręcony dotychczas dlatego nie ma do kiedy, a co mam wpisać podczas dodawania w linijce ostatni rok serialu?

Czy jest jakaś szansa na wyeksmitowanie Gier z działu Filmy do działu Inne albo stworzenie odrębnego działu Gry i zabawy?
Uzasadnienie: 95% grających userów nie udziela się w dziale Filmy. Ich aktywność ogranicza się do grania.

Hej. Co sądzicie o takim udogodnieniu dla użytkowników, dzięki któremu można by przypisywać do filmu inne pozycje filmowe. Podam przykład dla zobrazowania:
Po prawej stronie portalu istnieje już rubryka "Powiązane:". Są tam kolejne części danej serii. Wchodząc na czyjeś konto mógłby być kolejny box np. "Powiązane...

j.w. Nie wszystkie pozycje oznaczone jako "chcę zobaczyć" mam na liście. Dlaczego?

Przez przypadek kliknąłem przy jednym filmie ocenę i teraz mam go w ulubionych. Ocenę anulowałem, ale film nie chce zniknąć z profilu. Help, anyone?

Ostatnio nie zawsze mogę się zalogować na portal bo zdarza się że mi się to nie udaje. Nigdy wcześniej takich problemów nie miałem odkąd tu jestem. Czy to tylko problem wynikający z jakieś defektów mojego komputera (Np wirusów) czy innym userom też to się zaczęło zdarzać ? Dodam że problem nie wynika absolutnie z...

Pamiętam mało, była scena że kobieta widzi w jeziorze niedaleko domu utopione dzieci (jak dobrze pamiętam były to jej dzieci) jak sie później okazało nie było ich tam był to wytwór jej wyobraźni. Jeśli ktoś kojarzy nawet nie idealnie tą samą scene ale podobną to niech napisze tytuł.

Witam dziś oglądałem film gdzie był chłopak który włamywał się po przez komputer w swoim pokoju gdzie hakował i zmieniał swoje oceny w szkole a któregoś dnia włamał się przypadkowo do jakiegoś tajnego programu bazy wojskowej gdzie grał z komputerem w grę o atakowaniu państwa

Dobrze byłoby móc korzystać z listy "chcę zobaczyć" tak samo jak z listy filmów ocenionych, tzn. filtrować je gatunkami i datami produkcji. Już przy moich skromnych 300 tytułach znalezienie filmu na wieczór zaczyna być problemem - taka funkcja znacznie uprzyjemniłaby korzystanie z portalu.

Druga rzecz: filmy, które...

więcej

Cześć, mam pytanie odnośnie dodawania gier.
A dokładniej chodzi mi o jakąś stronę, która mogła by dobrze służyć za źródło.
Tak, żeby były tam informacje "Skąd pochodzi tytuł".
Strona GryOnline.pl nie do końca zdaje egzamin.