Czy ktoś mógłby w końcu poprawić ten niedziałający skrypt, który pokazuje oceny znajomych, których już nie ma/zostali zablokowani? Bo to irytujące widzieć czyjeś oceny i opinie w panelu po prawej stronie, mimo iż już się tej osoby nie ma w znajomych. To samo dzieje się, gdy odwijam żółty paseczek przy nicku. Jest...
Zastanawiam się nad jedną rzeczą - filmem Nicka Cave'a "One More Time With Feeling". Nie wiedzieć czemu, mimo premiery, wciąż nie znajduje się on w biblioteczce filmwebu. Gdy próbowałem go dodać, powiadomiono mnie, że czeka już w kolejce - ale jak długo może czekać w kolejce, gdy już minęło od tego czasu kilka dni? A...
więcejFajnie by było gdyby w rekomendacjach/ FILMY (w TV) pojawiła się możliwość wyświetlania filmów ,które będą na kanałach tv które odznaczyłem jako ulubione/które posiadam. Chodzi głownie o powiązanie listy kanałow wybranych w opcjach mojego profilu z tymi wyświetlanymi w zakładce rekomendacje , zebym miał przejrzysty...
https://youtu.be/i0WneRYbFQw?t=504
By zrozumieć ten temat i poruszoną tematykę w filmie, wypada znać styl pisania wspomnianego filmwebowicza :)
Dlaczego jak oceniam filmy to te które oceniłem jako pierwsze nie znajdują się na samym końcu, a te które chcę mieć w TOP 12 i które oceniłem jako ostatnie, wcale ich nie widać.
Jako ostatnie oceniłem:
12. Miłość i inne używki.
11. Praktykant.
10. Diabeł ubiera się u prady.
9. Ocaleni.
8. Les Misérables....
Witam, mam taki problem od jakiegoś czasu. Po najechaniu na ocenę aktora nie otwiera się okno z wstawianiem tych ocen tak samo ikonki powiadomienia itp - też nie otwierają się po kinięciu ikony są jakby martwe. Działa tylko ocenianie filmów.
Co możne być tego powodem, jakiś wtyczki, ustawienia? Działało zawsze a...
Witam mam wśród znajomych pewną osobę, którą chciałbym skasować, ale nie potrafię tego zrobić. Kiedyś w ten sposób skasowałem z listy swoich znajomych nieprzyjemnego typa. Jak mogę to zrobić, pomóżcie!
Jak w tytule. Po każdym filmie który oglądam sprawdzam sobie tematy dyskusyjne na reddicie i filmwebie. Za każdym razem spotykam się z tym samym schematem na tej stronie - ktoś zakłada temat, krytykuje film i spotyka się z naprawdę żałosnymi, dziecinnymi odpowiedziami od ludzi których można tylko nazwać idiotami. Ile...
więcej