Mam takie pytanie. Czy jest możliwość zbanowania tego oto użytkownika?
http://www.filmweb.pl/user/Szybszy
Pisze obraźliwe teksty na mój temat, koleś jest grubo po czterdziestce a zachowuje się jak rozkapryszony dzieciak. Nie wiem, czy na tutaj na filmwebie jest taka samowolka? Każdy może jechać po każdym?...
Probuje dodac nagrode dla pewnej osoby (Oscar-nagroda specjalna-honorowa) i wyskakuje gdy sprawdzam - zablokowane. O co chodzi ? Nie ma nic w oczekujacych materialach.
Dałabym wiele za możliwość blokowania możliwości komentowania pod ocenami filmów. Uniknęłoby to niepotrzebnego spamu i dramy. Usuwanie komentarzy, to walka z wiatrakami.
Ciekawe jest to, że o wiele lepszą wyszukiwarką filmwebu jest google niż wyszukiwarka filmwebu.
Jeśli wpisuję tytuł filmu który szukam w wyszukiwarce filmwebu, to jeśli popełnię jakąkolwiek literówkę lub błąd - filmweb nic nie znajdzie. Natomiast jeśli wprowadzą tytuł filmu w googlach, to chociaż miałby wiele błędów...
Od jakiegoś czasu zauważyłem, że wśród moich ocen pojawiają się filmy, których w życiu nie oceniłem. Pierwsza taka sytuacja miała jakieś 2 tygodnie temu. Nagle pojawiło mi się 9 filmów Barbie ocenionych na 10/10. Zresetowałem hasło i ustawiłem silniejsze, co wydawało mi się najlepszym rozwiązaniem. Jednakże wczoraj...
Po cichu i bez żadnej informacji dla użytkowników systemowo przypisano tytuł oryginalny do kraju produkcji. W efekcie prawidłowo dodane kontrybucje lądują w koszu bo: "Już ustawiono wcześniej". Jak tu:...