Być może temat był poruszany, ale jak widać nic się nie zmienił więc jeszcze raz: dysfunkcyjna jest wyszukiwarka ludzi kina. Szukam np. scenarzystów - na pierwszym miejscu Johnny Depp. Szukam np. reżyserów - top 1. Johnny Depp. Wprowadzcie jakąś proporcję, żeby popularni aktorzy z jednym scenariuszem w dorobku nie...
Wsadziłem sobie następujący avatar h t t p : / /66 . media . tumblr . com/9b9f126a51bbfba9a0e1f357f7940939 / tumblr_nybl6fk6HT1trd76fo8_250 . gif
I normalnie się ruszał, ale teraz nic z tych rzeczy. Co jest nie tak bo wielokrotnie widziałem ruchome zdjęcia do profilu na tym forum?
Z całym szacunkiem dla filmwebu... jesli porządnie nie zajmiecie się swoją stroną to niebawem się rozpadnie... jest tyle niedociągnięc że głowa boli.
Nie mogę ocenić ani zaznaczyć, że obejrzałem film. Licznik zatrzymał się przy 500 filmach, przy każdym następnym wyskakuje komunikat, że nie udało się zapisać oceny. O co może chodzić?
Witam, otrzymałam dziś powiadomienie: "Zaakceptowano 1 z Twoich materiałów do tytułów", mógłby mi ktoś napisać co to znaczy? Niedawno zaczęłam dodawać materiały na filmweb, a to moje pierwsze zetknięcie z takim komunikatem. Zastanawia mnie z czym on się wiąże. Ktoś coś wie?
Witam.
Mam problem. Nie mogę zaprosić nikogo do swoich znajomych.
Klikam na zaproś do znajomych, jednak nic się nie dzieje i zaproszenie nie jest wysyłane do danego użytkownika.
A jak to wygląda u Was? Działa Wam ta opcja?
Po wejściu w zakładkę "mój filmweb", gdzie widnieją oceny znajomych wyświetla kilka pierwszych tytułów po czym wyskakuje filmwebowy znaczek ładowania się, który jednak nigdy nie znika, a starsze noty się nie pojawiają.
I nie ma znaczenia czy kliknę w "ocenione tytuły/role" czy w nic. Czy ktoś spotkał się z podobnym...