Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

461 dni to nie lekka przesada żeby na obsady czekało się krócej a imie data urodzenia aż tyle dni .

Chciałbym zaproponować wprowadzenie nowej opcji w dyskusjach o filmach, a mianowicie, żeby użytkownicy mogli zaznaczając fragment wypowiedzi w postach innych osób i oznaczać go jako spoiler. Przy odpowiedniej ilości zgłoszeń dany fragment zostawał by zakryty i można by było go odczytać dopiero po kliknięciu na niego....

więcej

Ostatnio zmieniły się zasady dodawania obsad. Teraz jest wersja polska i wersja angielska. Teraz mam kilka pytań odnośnie podkładania głosów
1) W jakiej sytuacji należy dodać atrybut "różne głosy"? Jeśli osoba ma kilka ról, nawet kilkanaście, to podpada pod "głos" a żeby dodać atrybut "różne głosy" musi być "additional...

więcej

Witam :)
Jak w tytule: nie mogę dodać opinii na stronie konkretnego filmu w dziale forum. Nie wiem czemu. Klikam na plus ale jest nieaktywny. Ktoś? Coś?

Witam.
Tutaj prawdziwy Zack Snyder :)
Wiem że może wam trudno w to uwierzyć.
Ale to ja :))
Ja założyłem to konto żebyście wy zrozumieli BvS i nie oceniali go tak źle :)))
Ja uczę się polskiego w przerwach na salii gimnastyczna.
Ostatnio jednak ktoś stara się wyśmiać mój styl pisma.
Ktoś podszywa się pod Bena...

Witam. Mam głupie pytanie. Jakiś czas temu zniknął mi przycisk do lajkowania ocen znajomych. Teraz zauważyłam, że przy wyłączeniu adblocka przycisk powrócił. Wiem, że to buldupizm i drobnostka, ale może dałoby się zrobić tak, żeby mieć ten przycisk z włączonym adblockiem? Ktoś coś?

Nie wiem, czy to błąd, czy to prawidłowo, gdy chce edytować aktora, który już istnieje, ale chcę zmienić jego datę urodzenia, chodzi o jego rocznik, gdy to już zmienię, mam u siebie w materiałach oczekujących, że chodzi o imie, a ja dokonałem zmiany roku urodzenia, a nie imienia aktora.

wpadł na pomysł żeby zakładki "obejrzyj w tv", "zobacz na dvd & bluray" i "zobacz w kinie" walnąć na środku strony filmu/serialu, na prawie samej górze? Przewijanie jeszcze większej ilości materiału wartością samą w sobie(o wrażeniach estetycznych nie wspomnę)?

Kto zajmuje się dodawaniem zdjęć do bazy? Są seriale, które mają 8 sezonów i zdjęcia z 2 pierwszych, są takie, które nie mają ich wcale. Skoro użytkownicy nie mają uprawnień, mimo że chętnie by się tym zajęli, to chyba ktoś powinien dbać, żeby było to miarę aktualne.
Druga sprawa a propos zdjęć- są dodane zdjęcia np....

więcej

Wspomniane oceny zniknęły mi już jakiś czas temu - w pewnym momencie zaczęła mi się nie zgadzać ogólna liczba ocenionych filmów, ale przyjąłem, że się mylę i filmweb wszystko dobrze zliczył -> błąd.
Dziś przy przenoszeniu filmów do zapasowej bazy, okazało się, że jednak miałem rację i brakuje mi 6 tytułów. Nie jest...

więcej