Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy jeśli ktoś np nie logował się tutaj przez sześć lat to takie konto jest kasowane? Czy jest w ogóle tu jakiś okres braku aktywności po którym moderacja usuwa konto czy można nie być aktywnym i przez 20 lat a konto zostaje ?

Cześć!
Oglądałem film nieco podobny do slum dog.
rzecz dzieje się w Brazylii. Chłopiec pracujący na wysypisku śmieci znajduje ważny portfel. Jaki to tytuł.
Lingubot

Zróbcie o serialu Married with Chindler quiz

Jakim to posługujemy się kalendarzem, w którym występuje miesiąc 'paŻdziernik' ?

Witajcie mniej więcej od roku mam problem z gustomierzem pokazuje mi filmy które mnie kompletnie nie interesują, głównie jakieś 50 letnie produkcje mimo iż ciągle oglądam i oceniam kolejne. Ze złości utworzyłem sobie nowe konto i przeniosłem ręcznie wszystkie oceny i tam algorytm działa poprawnie. Macie może jakiś...

Wkrótce to znaczy? Nie zauważam żadnej zmiany, post który miał zero łapek wczoraj dziś wciąż ma zero łapek. Dlaczego głosy głosy nie pojawiają się od razu, a prawdopodobnie i w ogóle?

http://m.filmweb.pl/person/John+James-104864 - Przydało by się jakieś nowsze zdj profilowe.

Czy te tłumaczenia ról będą widoczne w profilu filmu i aktora ?

Hej. Jak długo zdarza się wam czekać aż ktoś podda się weryfikacji waszych wrzut? Pytam, bo u mnie to kwestia miesięcy :-o

Co to jest za czcionka?