Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam

Kiedyś byłą taka opcja, że można było sprawdzać wypowiedzi pod filmami swoich znajomych i nie tylko, teraz tego nie widzę. Moje pytanie jest następujące czy da się jakoś to sprawdzić :)?

czy to normalne czekać kilka miesięcy? teraz miesiąc czekam aż dodadzą plakat. Kiedyś przy dodawaniu obsady czekałam z pół roku.

Powiedzcie: jak to tutaj funkcjonuje? : D I czy można przyśpieszyć ten proces?

Co z zakładką ludzie filmu w moim profilu? Od ponad roku nic się z nią nie dzieje a nie działa jak należy

Z kąd wzieliście pomysł na swój nick :

Jeśli o mnie chodzi to w Fali zbrodni była taka postać grana przez Przemysława Bluszcza.

weryfikatorzy odrzucają np. plakat /bo za słaba jakość/ a później sami dodają ten sam plakat?

tak samo jak robię to tutaj czyli klikam na tego plusika u góry, ale na stronie filmu jest nieaktywny i w ogóle nie reaguje... Chciałam zapytać się o podobne filmy do ... i niestety nie mogę. Niech mnie ktoś oświeci!

Od kilku lat działa w moim miasteczku odnowione kino, ale na filmwebie wciąż brak informacji o seansach w tym kinie. Wcześniej nie działało to i nie było seansów. Ale teraz działa pięknie, a filmweb wciąż pokazuje, że nie ma tam żadnych seansów. Proszę by ktoś coś z tym zrobił.
Kino Mewa, Złocieniec.

http://www.filmweb.pl/film/Samotna+kobieta-1964-115929/contribute/plot/4605599/0

czeka mi to od dwoch miechow :P

Czy ktoś z moderatorów lub redakcji mógłby w końcu zająć się sytuacją z recenzjami Darka Aresta? Wskaźnik procentowy tam szaleje, a recenzje są zachwalane w komentarzach przez użytkowników z kont, które zostały założone ledwie chwilę wcześniej (schemat zawsze ten sam: pierwszy komentarz nowego użytkownika, jedno zdanie...

więcej