Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak długo można czekać na dodanie filmu o który prosiłem już 2 kwietnia?

Chciałbym nie widzieć wiadomości pewnego usera lub w ogóle nie być o nich powiadamianym. Jak to zrobić ?

jak jestem zalogowany to owszem moge sobie zmienic wyglad np na 1500px, ale jak zrobic zebym mial tez taka szerokosc gdy jestem offline? gdzie jest taka opcja?

Kto i w jaki sposób klasyfikuje wypowiedzi na forach jako najlepsze?

Każdy wie, że filmweb jest pełen osób, które używają właściwie dwustopniowej skali: 1 i 10. Inne oceny mogłyby dla nich nie istnieć. Jeśli coś im się podoba, dają 10, jak im się coś nie spodoba, dają 1. Działania dzieciarni wypaczają oceny wielu filmów, stąd miałbym propozycje dla redakcji aby w jakis sposób ograniczyć...

więcej

Czy jest szansa na coś takiego? Byłoby fajnie, gdyby taka opcja się pojawiła.

Jak długo trzeba czekać na zaakceptowanie materiałów?

Nie mogę akceptować zaproszeń a inni nie mogą akceptować mojego zaproszenia, kiedy ten błąd ktoś naprawi? :)

Dziś o godzinie 10:10 na antenie TVP 1 wyemitowany został odcinek programu "Dzika Polska". Niestety na jego stronie w bazie Filmweb była informacja jak w tytule wątku. Zauważyłem, że ten serial nigdy nie jest połączony z programem TV, a jest powtarzany dość często, zarówno na antenach TVP, jak i Fokus TV. Tymczasem...

Chciałbym zapytać, dlaczego nie można ustawić w swoim profilu, aby były wyświetlane najwyżej oceniane seriale? Według mnie cały profil użytkownika powinien przejść gruntowną przebudowę i powinien mieć więcej możliwości personalizacji i indywidualizacji. Kto się zgadza pisać w komentarzach :D