Dzień dobry!
Miałem konto "napruto", któe zostało zbanowane z powodu wyzwania wyglądu nowej strony bardzo dosadnym słowem.
Teraz jest mi głupio i przepraszam za to.
I chciałbym prosić administrację o 1 rzecz- czy można mi nie usuwać tego konta?(sikacz)
Bo bardzo chciałbym mieć licznik ocenionych filmów i móc czytać...
40%, a może i nawet 50%-to użytkownicy, którzy są po prostu chamami, prostakami, najlepiej określić to słowem "patologia"
Dlaczego ich sie nie usuwa? Wystarczy przeczytać ich posty, lub nawet blogi i od razu powinien zostać ukarany kasacją konta.
Czyżby swój broni swego? Mają patologie w domu i na forum też sie tak...
Cześć. Też tak macie, że w skróconej wersji obsady pokazują się zdjęcia reprezentatywne a po kliknięciu w "Pokaż całą obsadę" już nie?
2) Też macie automatycznie przypisywany hasztag?
Dlaczego dawniej weryfikacja drobnych kontrybucji (Np stron do aktorów czy ciekawostek) zajmowała modom jeden albo dwa dni a dziś trzeba czekać nie wiadomo jak długo? Podobnie na ścieku (Jakim jest Inne) grasowali i grasują różne małolaty albo wręcz chorzy psychicznie (Bez urazy dla chorych psychicznie) Dawniej jednak...
więcejProszę o uzupełnienie języków przy ZSRR. Jest gruziński, armeński czy łotewski, ale nie ma estońskiego, litewskiego i paru innych. To skutecznie utrudnia dodawanie tytułów z byłych republik...
Mam małą sugestię i jednocześnie prośbę do administratorów serwisu.
Bardzo brakuje mi możliwości sortowania filmów po ocenie w zakładce repertuar, jest tylko możliwość sortowania wg. gustu, a ten algorytm jednak nie działa idealnie i wolałbym zobaczyć po prostu jakie filmy mają dobre oceny.
Brakuje też podglądu samej...
Czy moderacja nie może uniemożliwić niektórym wstęp na forum(Na historykach org to jest możliwe) Nie jestem fanem karania, ale np user : Valdoraptor23 jest wulgarnie obrażany przez jakiegoś schizofrenika (Zakładającego kolejne konta) Czy nie można nałożyć w takich wypadkach bana ostatecznego?