Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kiedyś przez przypadek ustawiłem sobie przysyłanie powiadomień każdego nowego tematu do produkcji My Little Pony, ale nie mam tego w liście obserwowanych. Co to za jaja? xd

Gdzie można przestać obserwować fora?

Witam.
Chciałbym skontaktować się z jakimś moderatorem/administratorem. Chodzi o to, że przez
przypadek utworzyłem dwa te same tematy, wieć prosiłbym o skasowanie jednego, póki
jeszcze nikt nie dodał wpisów.

Tu link do dyskusji i konkretnego...

Gdy wchodzę na forum jakiegoś filmu czy serialu to w rodzaju wyświetlania tematów mam do wyboru "najlepsze wypowiedzi" lub "od najnowszych". Preferuję ten drugi rodzaj, ale za każdym razem wyświetlają mi się "najlepsze wypowiedzi" i ciągle muszę zmieniać ręcznie. Czy można gdzieś sobie ustawić żeby automatycznie...

Hej. Mam problem z wyszukaniem znajomych korzystających z filmweb przez fb. Wyświetla mi się komunikat "Nikt z Twoich znajomych na Facebooku nie ma jeszcze konta na Filmwebie" co mogę mieć źle ustawione?
z góry dzieki za pomoc

Błąd w quizie chodzi o postać Jean Grey / Phoenix
według autora poprawną odpowiedzią jest władanie pogodą.

Witam ! .Do filmu ,,Lokator`` dodałem jedno podpisane zdjęcie ,gdyż w galerii podpisane były tylko niektóre ,widocznie ktos tak zatwierdził poczekałem i weryfikator odpisał że ,,proszę uzupełnić całą galerie`` ,no ale skoro zatwierdzili komus innemu niepełną galerię to chyba i mi by mógł ,a takie zdjęcia jak te...

Chcę dodać serial jak mam to zrobić ?

Dziękuje z góry za pomoc :)

Jak w temacie.
Dziękuję

Cześć,
jakiś czas temu zablokowałam przez przypadek znajomego - czy ktoś może podpowiedzieć jak go odblokować?