Chciałem poprawić, dane aktora ale przy próbie dokonania tej czynności, pojawia się żądanie jakiegoś numeru i komunikat że ''Wszystkie dane muszą się zgadzać'' Czy mogę poprosić o pomoc w tej sprawie?
Dlaczego ten sam film, np. "Mały Książę"(2015), ma w różnych miejscach różną średnia ocenę? Na stronie filmy ma ocenę 7,8, w rankingu Top 100 2015 ma 7,79 (to rozumiem, bo to jest różnica w ilości miejsc po przecinku), ale natomiast w Top 500 ma 7,50? Takie rozbieżności spotkałem już w kilku pozycjach. Może ktoś...
istnieją "ładniejsze" i "brzydsze" wykonania plakatów do danego filmu. kim jest na filmwebie ten, kto dobiera plakat który widnieje na stronie głownej filmu? na takim lastfm można było kiedyś (nie wiem czy ciągle jeszcze) głosować na konkretne zdjęcie na stronie artysty. wygrywało i stawało się profilowym to, które...
Prawdopodobnie temat był już poruszany, jadnak jest na tyle istotny że warto wznowić dyskusję. Do niedawna nie zdawałem nawet sobie sprawy z ilości programów dostępnych na portalu. Chodiz mi o materiały wideo jak Hot Shots czy Z IMPORTU, stanowiących naprawdę ciekawe filmy mogące zainteresować niezwykle szeroką...
W ogóle nie wiem jak poruszać sie po tym czymś. Dlaczego to tak wygląda ? Wszystko trzeba koniecznie małpować ? Rozjechane na cały monitor jak rozwalona baba :/
Może ktoś wyjaśnić, czemu jak wchodzę w zakładkę z filmem, który już oglądałam i oceniłam, nie widzę na nim swojej oceny, bo znika?
Wczoraj miałem wystawionych 1940 ocen, dzisiaj 1939. Niemożliwe, że się walnąłem bo równomiernie prowadzę spis ocenionych filmów w Wordzie. Czy to możliwe, że oceny bądź filmy w magiczny sposób znikają?