Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Będę mało oryginalna, ale tym razem to mnie przypadła wątpliwa przyjemność, aby zgłosić, że oceny znikają. Już od dawien dawna nie miałam z tym problemu a tu masz babo placek. :/ Nie wiem nawet czy to tylko ja mam pecha czy od resetu coś faktycznie zaczęło szwankować.

Zauważyłam że coś zaczęło się wyraźnie psuć tak...

więcej

Witam,
co tu tłumaczyć - oceny pod filmami znikają. Film oceniony po refreshu tudzież po powrocie za jakiś czas jest dalej 'do oceny'. Co ciekawe, w profilu, w sekcji OSTATNIO OGLĄDANE, oceny i komentarze do oceny wyświetlają się jak należy. Ponadto znajomi widzą moje oceny, więc po pewnym czasie mają większą...

znikające oceny

użytkownik usunięty

Dlaczego jak teraz wchodzę na toplisty nie widać ocen filmów jakie wystawiłem? Jedynie ile obejrzanych działa poprawnie. Poznikały też oceny ze stron osob, itd. Jedyna opcja to wejście na stronę danego filmu co jest mocno męczące.

Zauważyłam u siebie w kokpicie pewien problem- znika mi część ocen. Przypadkowo trafiłam na strony kilku filmów z wrażeniem, że już je widziałam i że zaznaczałam, że je oglądałam. I nie mylę się, bo w trakcie ładowania się strony widoczna jest moja ocena, dopiero potem gdy strona jest już załadowana, oceny nie ma....

Przy wielu filmach, które już kiedyś oceniłem, filmweb nie wyświetla mojej oceny. Właściwie wyświetla ją przez ułamek sekundy tuż przed załadowaniem się strony kompletnie, następnie ocena znika, jakbym nigdy danego filmu nie ocenił. Jednocześnie nie pokazuje, w ilu procentach film mnie się spodoba - po tym poznaję, że...

więcej

Znikające oceny

użytkownik usunięty

Wiem, że to było wałkowane już wiele razy, ale z 1500 ocen zostało mi 1300, czyli 200 ot tak sobie poszło właśnie z dymem. Na szczęście zapisuję sobie osobno w zeszycie wszystko co obejrzę, ale muszę przyznać że takie znikanie ocen skutecznie zniechęca.
Żeby podstawowa funkcja dla której mam konto nie działała jak...

więcej

znikające oceny

użytkownik usunięty

ktoś też ma problem, z magicznie znikającymi ocenami filmów, które na pewno oceniliście ? czy jeśli bym dawała cały czas komentarze pod ocenią, to to uchroniłoby mnie przed tą czarodziejską sztuczką, czy nie ma na to rady i Voldemord zwycięży?

Pozdrawiam.

Witam wszystkich

Mam pewien problem. Zniknęły wszystkie moje oceny filmowe,a było ich grubo ponad 2000. Jestem zalogowany,rzecz jasna, i gdy wchodzę na swój profil to widzę te oceny,ale gdy wchodzę na poszczególny film- ocena jest,po czym po sekundzie znika..i tak za każdym razem. W mobilnej wersji FW wszystko jest...

więcej

Też tak macie, że strona filmu wyświetla się bez waszej oceny, mimo że ją wystawiliście? CO jest?

Witam

Mam pytanie
Czemu znikają mi oceny na filmwebie z filmów które oceniłem ?