Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie można! Dlaczego? Ano dlatego: programowanie.cal.pl/galery/filmweb.jpg

http://programowanie.cal.pl/galery/filmweb.jpg

Nie sposób to przeczytać, szczególnie, że w tle ta reklama cały czas miga!

jw. ma ktoś podobny problem?

Od jakiegoś tygodnia nie pojawiają mi się powiadomienia o premierach nowych odcinków danego serialu. Niezależnie co to za serial - dotyczy wszystkich oglądanych przeze mnie w tej chwili. Zaznaczam, że mam dodaną taką opcję w "obserwuję". Co może być przyczyną?

Po raz kolejny apeluję do władz filmweb'u o utworzenie czegoś takiego jak KATEGORIE w ulubionych filmach i osobach. Myślę, że nie jestem jedyną osobą, która ceni ład i porządek :). Chciałbym np.: podzielić moje filmy na "Klasyki", "Ukochane filmy", "Głupie komedie", "Seriale", "Obraz mojego dzieciństwa" itp. Według...

Witam, właśnie wszedłem na swoje konto i okazało się, że 5 dni temu polubiłem kolejno z 20 filmów, których nigdy nie oglądałem. Nie wchodzi w grę niewylogowanie się z komputera, bo pytałem już pozostałych domowników i żaden z nich tego nie zrobił. Tu rodzi się pytanie: czy jest możliwe, że to jakiś błąd strony, jeśli...

więcej

Przydało by się go dodać ;)

Witam, ja się pytam gdzie są moje "ostatnio obejrzane" ??? wchodzę na profil a tam tylko "najwyżej oceniane" i "chcę obejrzeć" Wczoraj trwały jakieś prace nad serwisem bo był chwilowo nieczynny, coście znowu porobili??? Proszę o Przywrócenie moich wszystkich obejrzanych, ponad 2tyś. filmów. Jak wejdę w najwyżej...

Witam! Nie wiem, czy redakcja Filmwebu czyta wątki na forum, ale mam cichą nadzieję, że tak. Moja uwaga dotyczy Dekalogu Krzysztofa Kieślowskiego. Redaktor Łukasz Muszyński w odcinku Dwa oblicza poświęconym Kieślowskiemu wspomina, że Dekalog to serial:...

http://www.filmweb.pl/contrib/status <---- Tutaj nie mogę sie tego doszukać.

A chciałbym wiedzieć, bo mój zarys czeka ponad 2 miesiące na weryfikacje, gdy jeszcze w sierpniu na nią trzeba było czekać max. 10 dni (!!!). Co się stało moze ktoś mi powiedzieć? Ile trzeba czekać?

Co najdziwniejsze, przy grach są...

Obrazek.

użytkownik usunięty

Chcę sobie dodać obrazek na nowej notce na blogu klikam w ikonke dodaj obrazek, wklepuje linka z zapodaj i tinypic i nic, typ pliku to JPEG, wymiary 372x950 , nie wiem czemu nie chce sie dodać, czy chodzi o format czy stronke z której dodaje. Ktoś coś wie na ten temat?