Widać je jedynie na profilu ogólnym, gdy wejdę w dany film - ocena widoczna jest przez sekundę, następnie znika. Natomiast w "moim filmwebie", gdy ktoś znajomy oceni film, który widziałem - moja ocena nie jest w ogóle widoczna...
Informujemy, że ok godz. 12 nastąpiła fizyczna awaria części naszej infrastruktury. Pracujemy nad tym, aby skutki awarii, która mogła dotknąć części danych z ostatnich godzin, zostały usunięte najszybciej jak to możliwe. Problem dotyczy między między innymi ostatnich wypowiedzi na forach, jak również kontrybucji...
Uważam, że skoro tak mocno uspołeczniamy portal, to powinny być opcje statusu "w związku".
Skoro mamy takie coś i na facebooku, to połączmy, żeby wyświetlało nam z niego partnera jeszcze.
Jestem pewnien , że wiele par ma tutaj razem konta(ba! niektóre pewnie się tu poznały jak Emka z Tyrem - powtarzam tylko to, co...
Czy redakcja nie zastanawiała się nad wprowadzeniem regularnych co tygodniowych rankingów polskiego box office? Rozumiem, że Polski rynek nie jest najważniejszym itd. Ale byłaby to fajna opcja.