Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie wiadomo, kto do kogo pisze w komentarzach, a wszystko przez opcje sortowania wypowiedzi. Bez tego drzewko postów wyglądałoby przejrzyście, wiadomości nie znikałyby, a całość byłaby mega przejrzysta

Widziałam, że było już sporo pytań w temacie ocen, które nagle przestają być widoczne, u mnie jednak problem dotyczy wyłącznie filmów ocenionych na 10... Ponadto nie znikają one ze strony filmu, nie ma ich wyłącznie na moim profilu. Ktoś się spotkał z podobną sytuacją?

Załóżmy że mam już konto na filmweb.pl , ale zapomniałem hasła{nie zmieniłem go od rejestracji}.Nie wiem co mam począć gdyż bardzo zależy mi na tym abym mógł dalej z niego korzystać.Czy istnije jakaś opcja pozwalająca mi zalogować się na nie.Proszę o pomoc

http://www.filmweb.pl/film/Dziki-1953-5313

W galerii pełno plakatów wysokiej jakości, a jako główny ustawione jest coś tak ledwo widocznego.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam :) Czy ktoś może mi udzielić informacji, gdzie mogę zgłosić użytkownika, który obraża mnie w bardzo wulgarny i agresywny sposób w komentarzach pod postami? :)

Jak w temacie. Czy FW udostępnia jakieś api, cobym mógł sobie zrzucić swoje oceny filmów do jakiejś XMLki?

"Spośród wszystkich zgłoszeń wybierzemy dziesięć najciekawszych." - co mam rozumieć pod słowem najciekawszych? krótkie, ciekawe, oryginalne odpowiedzi mają takie same szanse jak ciekawe ale długie i pisane jakoby przez profesjonalnego pisarza?

Kiedy wyniki? Zakończył się 15.10 a wciąż cisza.

Witam, mam problem z logowaniem: jestem pewien na 100%, że podczas logowania podaję dobry login i hasło, a mimo to pojawia się komunikat "błędny login lub hasło", więc siłą rzeczy nie mogę się zalogować. Od wczoraj zmienił się design strony przy logowaniu (pojawiła się możliwość zalogowania przez FB lub Google), więc...

więcej