Witam, nie wyświetla mi w powyższej zakładce niektórych seriali, które na bieżąco wychodzą. W tym Arrowa, Flasha i SHIELD's. Czyli de facto serii, które mają nowe sezony.
Z drugiej strony, niektóre mi wyświetla, w tym TWD.
Pytanie ode mnie, gdzie trzeba serial 'odklikać' aby tam go wyświetlało? Nie wiem, czy to...
W rekomendacjach przydałby się wybór gatunku. Nie chce mi się przedzierać przez tonę dramatów (które nie wiem dlaczego są u mnie na 1. miejscu), aby znaleźć sobie jakiś film akcji, albo sci-fi.
Hej
Dlaczego Paul Newman nie znajduje sie na liscie TOP100 aktorzy skoro 10 jego ról ma wymagane 100 głosów, a jego srednia jest na tyle wysoka ze powinien sie tam znalezc?
Może to przez pewien błąd, otóż przy przegladzie TOP10 jego najlepszych ról zauważyłem że wyswietla sie jedynie 9 a brakuje roli Franka...
Nie czepiam się ani nic ;) Wiem, że ludzie są zajęci, ale mnie ciekawi ile czasu może trwać weryfikacja?
Kilka dni temu dodałam biografię dwóch aktorów i z dwa tygodnie temu obsadę itd do serialu i jak na razie echo. A ten serial chciałabym "rozwijać" dalej, zdjęcia itd.
No i tak się zastanawiam ile to może trwać?
Czy istnieje opcja wyłączenia autoodtwarzania materiałów wideo na filmwebie? Strasznie mnie to irytuje....
Witam,
czy była by opcja aby w tym miejscu portal nie podpowiadał mi filmów z kanałów których nie posiadam? Mimo, że mam wskazane swoje kanały na stronie oglądanej z PC mam takie filmy.
Drugą sugestią (ale wiem, że pare osób akurat chciało aby tak to działało więc pewnie potrzebna by była konfiguracja) byłoby...
Joł czy ktoś przyuważył jakąś czystkę na FW w ostatnich kilku dniach?
Jak 2-3 dni temu widziałem na swoim profilu, byłem wśród dodających na 303 miejscu, dziś już 296. Ale jak zerknąłem na zaakceptowane kontry, to nic właściwie nie było zaakceptowane.
Więc pytanie następuje: Czy kogoś tu ostatnio zbanowali albo...
Witam, jak już w temacie napisałam mam problem z listą filmów które są w liście ,,chcę obejrzeć". Polega on na tym, że gdy wchodzę na wyżej wspomnianą listę to pojawia mi się taki jakby kod, mogę wysłać jpg ale nie wiem czy to coś da. Ale się pojawia, i nie mogę zobaczyć jakie filmy mam w liście do obejrzenia (znaczy...
więcejMuszę przyznać, że jestem pod wrażeniem nowego programu. Odkryłam przypadkiem, zdziwiłam się, że już w piątek jest na poniedziałek a tu niespodzianka, jest na 2 tygodnie, nowe stacje, o dodanie których były prośby. Korzystałam z wersji mobilnej i wszystko dobrze działało. W końcu jakaś udana poprawka, aż dziwne, że...