Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Mam pytanie czy tylko ja mam taki problem, że jak coś napiszę to nie pokazuje się od razu jak dawniej?

Mam tylko jedną osobę ocenioną, nie wiem nawet jak to zrobiłem.
Kto wie?

dobra, ja już powoli mam dość... dodaję posta i go nie ma. minęło ileś czasu, no dobra piszę jeszcze raz - też nie ma. patrzę następnego dnia - są obydwa - WTF?
Dodaję temat na stronie serialu, a na listę tematów trafia po 5 najnowszych, więc jak się nie kliknie "pokaż wszystkie" to wygląda jakby go nie było. Może da...

więcej

Wróćcie z kontrybucjami powiązanych, chodzi o limit dodawania powiązanych, w ogóle bzdura to jest. Zmniejszyliście limit powiązanych do 4 ale także zmniejszyliście limit szybkości sprawdzania, nie lepiej było by zostawić dziennego limitu 9 i zostawić częstotliwość sprawdzania, podejrzewam, iż sprawdzanie szło by równie...

więcej

http://www.filmweb.pl/videogame/Harvester-1996-618144

Niech ktoś zmieni albo odblokuje dodawanie gatunków, bo gra ta na pewnie nie jest Survival Horrorem, no proszę was litości posikałem się ze śmiechu jak to zobaczyłem!!!!!!
Na Przygodową, point-and-click oczywiście!!!!!! Dżizas kto w ogóle dodaje te gatunki...

Czy w przypadku, kiedy zagraniczny serial jest dostępny w Polsce najpierw na VOD w jakiejś platformie cyfrowej a dopiero później ma premierę na kanale- nie ogólnodostępnym, ale tradycyjnym kanale serialowym, do polskich premier odcinków liczy się data premiery na VOD czy w telewizji?

Witam.
Lubię pisać wszelakie recenzje gier i filmów. Jednak polityka FW w tej sprawie mnie zniechęca. Napisałem recenzję gry - Mass Effect. Tyle że co mam zrobić, aby mnie zauważono. Wiem, muszę się zabrać za większą ilość recenzji. Jestem cierpliwy, ale chciałbym jakąś zachętę. :)
Pozdrawiam.

Naprawdę lubię...

W znajomych ich nie mam, ale jak wchodzę na jakiś film - widzę ich oceny. Osób, które kiedyś dodałem, ale je usunąłem, albo takich użytkowników, których pierwszy raz widzę na swe oczętka. Tak nie może być. Ich się teraz nie da usunąć.

Ten nowy filmweb to porażka.