Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wielokrotnie prosiliście nas o umożliwienie oceniania wypowiedzi innych użytkowników publikowanych w komentarzach oraz na forach. Jest nam niezwykle miło móc poinformować Was, że obecnie pracujemy nad wprowadzeniem takiej funkcji i już wkrótce będziemy mogli oddać ją w Wasze ręce. W temacie tym chcielibyśmy podzielić...

więcej

Czy będzie kiedyś można dodać, więcej niż jedną obsadę dziennie?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

jw

Jest jakaś szansa na ranking box officu z uwzględnieniem inflacji? Ten wasz ranking nie ma żadnego sensu bo taki Avatar który tutaj jest pierwszy nie łapie się do rzeczywistego top20.

Hej :)
Czy mógłby ktoś mi wytłumaczyć dlaczego nie mogę dodać odcinków do serialu, pomimo tego, że wpisuję wszystko poprawnie ?

Rozumiem gdyby w materiałach oczekiwanych były już dodane i czekałyby na dodanie ale tam ich nie ma ani w odcinkach już jako zapisane daty ich premier. Bo gdy już wszystko uzupełnię, daje...

więcej

Czy na forum Filmweb można wystawiać oferty sprzedaży filmów czy seriali? Oferta oczywiście poprzez Allegro. Bo tak czytam ten regulamin i nadal nie jestem pewny. Z góry dzięki za odpowiedź.

Pojechaliście po bandzie z tymi reklamami...

Często pisze np. 30 odpowiedzi, a widzę z 8 albo żadnej.
Albo widzę, że ktoś coś napisał, a to jest pusty post.