Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poziom tekstów o newsach jest czasami po prostu żenujący. I do tego te znaki zapytania kończące niemal każde zdanie. Najwyraźniej piszący je nie zdają sobie sprawy z tego, że w ten sposób podważają ich wiarygodność. Ot, papka słowna.

FW

użytkownik usunięty

Filmweb wygląda teraz okropnie źle, biały kolor + do tego jakieś plusy i minusy jakby to był facebook.
2 lata temu wyglądał dobrze, a teraz beznadziejnie.

Naprawi ktoś w końcu z łaski swojej ocenianie seriali i filmów, za każdym razem jeżeli chcę coś ocenić to muszę 100 razy oceniać stronę żeby zadziałało, z niektórymi serialami w ogóle nie skutkuje, wiem, że jesteście zajęci swoim super fajnym, nowym gadżetem lajkowania postów, ale robicie jedno a pieprzycie drugie i...

więcej

Hej tak sobie pomyślałem że skoro użytkownicy mogą dodawać recenzje pisane to czemu by nie dodać możliwości wrzucania recenzji wideo. Ja na pewno z chęcią bym coś takiego oglądał jak i nagrywał. A co do reklam to filmweb może sobie brać 100%, ludzie będą chce dzielić się swoją opinią bezinteresownie. Wiadomo będzie tu...

więcej

jak nie naprawią tego forum kurde. Powiadomienia nie znikają, posty się nie pokazują. Nosz kurna ileż można.

FW zaczyna przypominać coraz bardziej FB. Brakuje jeszcze jakichś gier, może Parkomania albo Ganja Farmer?

Czy teraz po wgraniu nowej funkcji portal wróci do normalnego stanu? Kiedy kombinowali, materiały były akceptowane, zapisywane do bazy, ale wyświetlają się stare dane. Zakutualizuje się to w końcu czy powstanie jakiś dziwny stan, że na stronie są błędy a jak się otworzy poprawkę to w bazie jest dobrze?

Napisałem kilka komentarzy pod ocenami (opinia pod gwiazdkami). Potem sprawdzam na profilu i oceny są - ale moich opisów nie ma.

Komentarze znikają po odświeżeniu strony. Dopiero po jakichś pff... 20 minutach (sic!) widać, że zostały napisane. A już myślałem, że jakiś błąd strony i mi usunęło. Wkurza niesamowicie....

więcej

Proponuję przeniesienie informacji o ilości odpowiedzi oraz kto/kiedy napisał ostatni post w miejsce obok obok autora i daty założenia tematu. Wyglądałoby to tak http://i.imgur.com/rmtIBFX.png

TOP AKTORZY/AKTORKI
ULUBIONE GWIAZDY I ICH FILMY

Zapraszam do komentowania.