Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Przyszło mi powiadomienie, że ktoś odpowiedział na mój post, a jak wchodzę na forum to nie ma żadnej odpowiedzi. Też ktoś tak miał?

Jeżeli już któryś z moderatorów nie akceptuje wstawianego materiału, mojej recenzji do gry "black and white" to prosząc o kontakt udostępni ten kontakt bo to idiotyczne by pisać żeby się odezwać gdy ma zablokowaną opcję wiadomości bez znajomych i blok dodawania do znajomych. To nie jest mądre.

Mówię o moderatorze...

Odkąd Filmweb zmienił szatę graficzną zauważyłem, że przy filmach przestała być podawana informacja o pozycji w rankingu światowym jeśli film znajduje się poza pierwszą #500. Tylko pierwszych 500 filmów jest klasyfikowanych, a dawniej każdy film, jeśli tylko oddana została na niego odpowiednia ilość głosów, otrzymywał...

więcej

powinno być głosowanie na to kto nimi będzie, np. każdy kto zbierze 100 podpisów będzie mógł kandydować, demokratycznie. Kadencja trwałaby np. 6 miesięcy. W tej chwili mamy na forum ustrój totalitarny.

Witam, używam adblock plus (bo zwykły mi zaczął świrować), w przeglądarce firefox. Na filmwebie mam ów rozszerzenie wyłączone ale dziś patrzę nie znikają mi notyfikacje które już odebrałem.

Reklamy też się nie wyświetlają. Wyłączenie całkowite Adblock Plus nic nie dało, na głównej stronie pojawia się reklama ale...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Ostatnio miałem dłuższą przerwę w oglądaniu filmów (równy miesiąc), przed chwilą obejrzałem Interstellar i nie dość, że przy ocenianiu musiałem zaznaczyć specjalnie, że obejrzałem go dzisiaj, żeby pojawił się w ostatnio ocenianych na moim profilu głównym (co kiedyś robiło się automatycznie, a jedynie można było zmienić...

więcej

Daloby sie zrobic aby byla mozliwosc oceniania ocenami nietylko calkowitymi ale takze po przecinku (np 8,4 3,5 5,1) o to mi chodzi :) jesli nie to chociaz polowki tylko (9,5 7,5 4,5 )
czekam na wasze zdanie :)
sory jak zly temat

wczoraj nagle zniknął procent podobieństwa gustu filmowego z grubo ponad połową moich znajomych. Co jest tego przyczyną?

A dlatego, że od czasu do czasu znikają mi oceny filmów, które na 100% oceniłem na tym serwisie. A głównie dlatego miałem tutaj konto, żeby mieć oceniony każdy film jaki w życiu oglądałem i mam tego już dosyć, że mi znikają oceny. Mam nadzieję, że twórcy coś z tym zrobią, ale i tak już tu nie wrócę. Adios amigos.