Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak wszedłem na profil DiCaprio i spojrzałem na filmografię to parsknąłem śmiechem. Zamiast zmieniać ciągle wygląd na coraz gorszy weźcie się za ważniejsze rzeczy jak np. ogarnięcie tego typu syfu. Więcej w screenie: http://oi59.tinypic.com/2d7zl7n.jpg

Dzisiaj, podobnie jak wczoraj, mam problem z ocenianiem filmów. Dałem notę pewnej produkcji, odświeżyłem, zapisała się (pozornie)prawidłowo, ale nie utrwalały się oceny dla aktorów. Wszedłem w swój profil, a tam nie widać tego obrazu. Wprawdzie był w ostatnio oglądanych, jednak z doświadczenia wiem, że trzeba...

Tak się składa, że kilka moich świeżo założonych tematów zostało usuniętych i nie wiem na jakiej podstawie. Naprodukowałem się i straciłem tekst a nawet za bardzo nie mam pojęcia dlaczego zostały skasowane. Trochę przeklinałem ale to powód do usunięcia tematu? O_o

Zatem proponuje:
1. Aby kasowany temat, post...

Jak to możliwe, że jedna z reklam, z których zapewne czerpie pieniądze filmweb, weszła mi ZA tekst forum, częściowo się z nim zlewając? Źle się dzieje z filmwebem i jego stosunkiem do swych użytkowników, oj, źle się dzieje...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Od ponad tygodnia nie mam na swoim profilu widocznego podobieństwa ze znajomymi. Stało się to nagle... jak to można przywrócić? Ma ktoś pomysł/rozwiązanie??

Mam nadzieję, że dodacie do swojego Programu TV nowy filmowy kanał Paramount Channel. Szykuje się całkiem ciekawy kanał z perełkami z Paramountu i fajne uzupełnienie dla kanałów TCM i MGM HD.

http://www.paramountchannel.pl/program

PS Pozostałe kanały z paczki Filmbox też byście mogli wrzucić, bo na Filmbox HD i...

więcej

Nie wiem czy to tylko u mnie, ale wydaje mi się, że jest jakiś problem z przeglądaniem filmwebu za pomocą przeglądarki Opera. Na innych przeglądarkach wszystko śmiga, ale na Operze nie wyświetlają się niektóre strony filmów, a czasami nawet nie ładują się oceny. Bardzo to męczące.

Pilnie potrzebuję kontaktu ale nie z moderatorem, tylko z pracownikiem filmwebu. Czy ktoś zna namiary na taką osobę?

Czy mozna by obnizyc poprzeczke zgodnosci rekomendacji z 60 do 50 procent?
Albo dac ja jako parameter, ktory mozna samemu ustalic?

W tej chwili dostaje tylko 42 propozycje... :(
(no chyba ze cos sie zepsulo, bo pare dni temu tych rekomendaci bylo wiecej chyba)