Odkąd zmienił się wygląd filmwebu,nie wiem gdzie mogę ocenić danego aktora/aktorkę.A może już nie ma takiej opcji ? Proszę o odpowiedź :)
Witam
Od kilku dni praktycznie wszystkie filmy, których jeszcze nie obejrzałem mają rekomendacje 90-100% w "Twoim guście". Także te, które wcześniej nie miały więcej niż 60%. I jak widzę, nie tylko u mnie pojawił się ten problem.
Czy to jakaś awaria? A jeśli tak to kiedy zostanie usunięty błąd? Ktoś, coś wie na...
Czemu na głównej stronie seriali nie ma możliwości ukrywania tytułów których nie chcę obejrzeć? Muszę się teraz gapić na cały rządek X-ów zamiast mieć jakieś nowe rekomendacje które mogły by mnie zainteresować.
Też zgadzam sie z ludźmi ze strasznie długo ona trwa - choć z drugiej strony rozumiem, ze informacje powinny byc dokładnie sprawdzone i zapewne dużo pracy przy tym jest bo wiele ludzi dodaje moc wiadomości, ale czasem jest to bardzo denerwujące kiedy dodajemy jakąś informacje, a po 2 miesiącach zostaje ona...
bo wtedy od mniej więcej 92-93 roku na bieżąco bym oceniał filmy w dniu obejrzenia filmu,a tak przez ostatnie lata robię aktualizację obejrzanych wszystkich filmów,ale wiem,że do 100% jeszcze daleka droga.A do opcji dokładnego obejrzenia filmu sprzed 15 lat to graniczy z cudem zapamiętanie w którym roku go się...
W rekomendacjach mam na 100% pełno jakichś filmów z czapki. Nie mówiąc już o braku kokpitu i rankingach. Co wyście zrobili z tym portalem? Nie ma to jak z pazerności na odsłony ubić kurę która znosiła złote jajka...
Co myślicie o tym by na FW obok filmów były też telewizyjne spektakle teatralne, przynajmniej te które miały premierę na DVD w Polsce?
Chodzi o takie tytuły jak "19 Południk" Machulskiego albo "Kłopoty to moja specjalność" w reżyserii Piwowskiego na podstawie Chandlera.
Chyba że takie spektakle można dodawać jako...