Witam,
czy w nowym, ekhm, filmwebie jest gdzieś dawna sekcja "oglądane seriale", bo niestety jakoś nie mogę jej znaleźć? Ułatwiało to lokalizację nadchodzących odcinków.
Pozdrawiam.
Co się stało w ostatnich dniach z rekomendacjami?
Miałem b. dobrze wyskalowany gustomierz (przy ponad 1.000 ocenionych filmach), który do tej pory b. rzadko mnie zawodził. Oceny powyżej 70% pojawiły się przy tym nieczęsto, dla filmów, które naprawdę trafiały w moje gusta.
Teraz to jakaś porażka. Raptem pojawiło się...
Czołem, czy komuś się jeszcze zdarzyło, że wygrał w konkursie, a nagroda po.... kilku miesiącach
nadal nie doszła?
Napisałem maila do pomocy filmwebu, i od kilku tygodni - ani słowa odpowiedzi.
To już druga nagroda, z trzech, której nie otrzymałem...
Jakieś pomysły?
Witam mam problem mianowicie nie mogę wysłać do nikogo prywatnej wiadomości.Nie wiem o co chodzi nawet nie mogę kliknąć napisz wiadomość. jak kliknę scroolem to otworzy mi okno. Jak chcę wysłać wiadomość wyskakuje mi ten błąd "Przepraszamy, ale nie masz dostęp do tej strony." Proszę o pomoc.
z tym ,aby na stale moc wylaczac widocznosc ocen aktorow w danch filmach wsrod znajomych ? Aby zostawaly same filmy ?
Moja była wypowiedź w temacie "Nowy profil użytkownika".
http://i.imgur.com/oGkaHFi.png
A jednak: nie minęło nawet pół godziny.
Witam,
jak w temacie jeszcze dwa dni temu normalnie klikałem scrollem na plakat filmu i mi się otwierał w nowej karcie większy , a dziś już nie można tak zobaczyć plakatu, tylko muszę wchodzić na "zobacz więcej plakatów" Wy też tak macie?
...qrcze po mału tracę cierpilowość... mam troszkę dość tego że wysyłając swój komentarz potem mogę oglądać go podpisany nie moim nickiem... choć czasem to może być miłe (;) anneke) to jednak wolę swój podpisik... Dobrze że przynajmniej link od komentarza prowadzi do mojej strony:). Mimo wszystko... poprawcie to,...