Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy Wam również nie wyświetlają się filmwebowe rekomendacje? Od kilku tygodni mam pustą listę i zastanawiam się czy znowu coś nie działa, czy po prostu mam tak nietypowy gust, że trudno coś dla mnie znaleźć ;)

Chciałam dodać tytuł, który w bazie widnieje już jako [typ] film - jest to natomiast [typ] serial. Weryfikator odrzucił kontrybucję, a nie da się tego zmienić. Co z tym fantem zrobić? Gdzieś zgłosić?

4 ostatni  /  Last_Ronin

Chce zapytać czy też macie ten problem, że kokpit nie pokazuje filmów które chcę zobaczyć emitowanych na
Ale Kino+. Już któryś raz z kolei przegapiłam przez to film na który czekam. Sprawdziłam również "na innych
kanałach" i tam tez filmu nie było.

Wszystkie filmy które oceniłem znajdują się w zakładce "najwyżej ocenione" i " ostatnio oglądane" a gdy wchodzę na stronę np. filmu "Jestem legendą" i wielu innych ocena na tej stronie pojawia się na sekundę i znika. Gdy szukam w bazie filmwebu najlepszych filmów których jeszcze nie widziałem wtedy wyświetlają mi się...

więcej
7 ostatni  /  Valdoraptor23

http://www.filmweb.pl/film/Matki+w+mackach+Marsa-2011-500235/discussion/Ej,15714 73#post_12557290

Nic nie wnosi, a wisi niepotrzebnie, najwidoczniej konwersacja z debilami nie ma sensu.

1 ostatni  /  WujekChu1ek

1. Czy moderatorzy istnieją ? (Kiedyś byli, ale dawno nie widziałem aby ktoś zablokował wyjątkowo
kretyńskiego posta lub temat).
2. Jeżeli istnieją, czy w wakacje są mniej aktywni i wkrótce pojawi się szansa, na zwiększenie ich obecności ?
3. Czy wszystkie "zgłoś nadużycie" są rozpatrywane ?

W sumie to sam nie...

11 ostatni  /  HAPPY_CHLOE_819
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Chciałbym tylko podziękować za reklamy z wirusem na FW. Na Firefoxie mam adblocka, ale na chrome nie i gdy wszedłem na filmweb wyskoczył komunikat avasta i sto reklam na tej stronie. Dzięki.

3 ostatni  /  Herushingu

Zawsze mnie to zastanawiała po co dawać limit obserwowanych znajomych na portalu? Czy to nie służy
serwisowi, żeby użytkownicy i ich znajomi więcej wchodzili ze sobą w interakcje? Ograniczenie jest bez
sensu, chyba, że o czymś nie pomyślałam...?
Jednoczesnie optuję za zniesieniem ograniczenia – kto za/kto przeciw?

więcej
3 ostatni  /  WujekChu1ek

Jeśli dodaliscie gry to ja proponuje też aby utworzyć "dział" programy TV

3 ostatni  /  naszaniec
1