Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

parę lat temu widziałem na tvp 1 komedię (chyba włoską), której główna postacią był jakiegoś rodzaju oszust, w pewnych okolicznosciach okazuje się, że biorą go za policjanta pobliskiego komisariatu, on wczuwa się w swoją rolę, zakochuje się w swojej partnerce i uczestniczy w jakichś akcjach mających na celu złapanie...

więcej

Kiedyś oglądałem film, który mi się bardzo podobał, ale gdyż to było dawno to zapomniałem nazwy
filmu. Nie znam nawet aktorów.

To co zapamiętałem z tego filmu:
Pewien człowiek zabił jakiegoś człowieka i temu człowiekowi jakiś ksiądz mu pomaga uniknąć winy. Na koniec
tego filmu morderca został zastrzelony przez...

Nie wyświetla mi się program kilku stacji
Dlaczego tak jest i kto za to odpowiada
Kied y to będzie normalne ??

6 ostatni  /  helsinger

jest już legalna na FW czy jednak ktoś blokuje konta takie jak to? http://www.filmweb.pl/user/Izaiash

10 ostatni  /  nikike

Już chyba 4 raz mi się to zdarza. A mianowicie, nie mogę dodać nowego tematu, bo niby są w nim bluzgi.
Czytałem swoje teksty 5 razy i nie widziałem tam ŻADNEGO przekleństwa.
Zróbcie coś z tym systemem wyszukiwania przekleństw, bo najwyraźniej nie działa tak jak powinien.

Jak na IMDb film jest jako "short" czyli trwa kilka, kilkanaście minut to jest to krótkometrażowy czy etiuda?

5 ostatni  /  użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

dlaczego obejrzanych seriali nie ma już wyświetlanych na profilu jak filmów czy gier????????????????????

3 ostatni  /  fightClub
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty