Hej ! od czasu aktualizacji systemu ios do 8 aplikacja filmwebu nie działa... Włącza się tylko na parę sekund, po czym sama się wyłącza. Czy wy też macie taki problem?
spójrzcie na moje filmy, czy widzicie tam stare, nudne gnioty ze szwecji szprzed 50 lat? no a w
rekomendacjach jakis gniot slowo z 55 roku, albo tam gdzie rosna poziomki tez stary, a co najgorsze, poczulem
sie jakby mi ten serwis splunal w twarz, gdy na 2 mienscu wsrod rekomendowanych dal szatanskie tango...
mam pewien problem, prz ogladaniu m.in. zwiastunow film sie zacina pojawia sie zielony ekran i wskaznik przeskakuje az do konca filmiku wydajac przy tym dziwne dzwieki (na innej stronie gdzie jest uzywany ten sam player jest tak samo) ktos wie jaki jest tego powod?
Witam,
wchodzę na profil i widzę w "chcę obejrzeć" filmy który zaznaczyłem z rok albo 2 lata temu, a wczoraj jeszcze zaznaczałem inne filmy i były one uporządkowane w takiej kolejności jak zaznaczałem a teraz co to się tak wymieszało? mówię o profilu czyli te 8 które widać na głównej stronie.
Można by dodać filtrowanie ze względu na cechy oceniających, np. wg płci - u mężczyzn wygrałby "Dobry, zły i
brzydki", a u kobiet "Nigdy w życiu!". Albo ze względu na ilość wystawionych ocen, od 1000, czy do 100.
Jest chamski, obraża innych użytkowników,
spoileruje, podaje fałszywe newsy. Już sporo
jego wypowiedzi zostało zablokowanych, ale on
niczego się nie nauczył. Wnoszę o usunięcie
tego użytkownika :)
Oto jego...
przynajmniej częściowego zreformowania systemu Oskarców. Nie jestem fanem tych nagród, ale tacy giganci jak Morricone, o'Toole czy Hitchcock dawno już powinni mieć dopiski dotyczące Oscara honorowego. Teraz proszę o dodanie John'owi Williams'owi piątej statuetki - za muzykę adaptowaną do "Skrzypka na dachu".