Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dlaczego na Filmwebie używany jest pleonazm "spada w dół" przy każdym
filmie/serialu/aktorze itd., który "utracił" swą pozycję i jest zanotowany niżej w
rankingu? Nie jest to może jakiś poważny błąd ale moim zdaniem trochę razi w oczy.
Wystarczyłoby np. "spadek" itp.

1 ostatni  /  Dealric

Wg mnie strona Filmwebu powinna być poświęcona JEDYNIE tematyce filmów czy seriali. Nie wiem, co do tematu filmów mają gry? Uważam, że w sieci jest dość dużo stron poświęconych ocenom gier. Po za tym, od niedawna została również usunięta opcja o pokazywaniu na danym profilu oglądanych przez użytkowników seriali. Dla...

więcej
165 ostatni  /  WujekChu1ek

Zauważyłem dzisiaj jakiś błąd u siebie na profilu. Gdy wchodzę np. w reżysera, czy aktora część filmów wyświetla mi się jako nieobejrzana, chociaż ocenione były one bardzo dawno temu. Po wejściu na swój profil pozycje te znajdują się tam normalnie.

1 ostatni  /  Dealric

Brakuje mi opcji, która pozwalałaby na ukrycie informacji o ostatnim logowaniu oraz o tym czy jestem obecnie online.
Większość forów internetowych umożliwia ukrycie takich danych. Tutaj mamy możliwość ukrycia ocen, poszczególnych części naszego profilu, ale takiej opcji nie widzę.
Niby nic wielkiego, ale gdybym...

4 ostatni  /  Dealric

Jak w tytule, zwykle piszę sobie komentarze do obejrzanych filmów żeby np. za kilka lat wiedzieć co mi się
podobało w tym filmie a co nie. Czy można jakoś ukryć te komentarze dla znajomych, żeby były widoczne tylko
dla mnie? Nie chcę przy tym ukrywać całego profilu, tylko te moje komentarze.

1 ostatni  /  Dealric
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Czy ktoś coś z tym zrobi?

3 ostatni  /  użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty

Taki film jak "Brzuszek (2014)" ma oczekujące materiały jeszcze z kwietnia. Dodatkowo nie można go ocenić
miesiące po premierze. Jeśli macie za mało ludzi, to przyjmijcie mnie, będę wieczorami to klikał i sprawdzał,
albo chociaż zajmijcie się tym jak należy.

4 ostatni  /  Herushingu