Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, czy ktoś ma podobny problem? Przy wczytaniu strony, gdzie oceniamy odcinki The Walking Dead wyskakuje komunikat Error. Nie mam możliwości ani ocenienia odcinków, ani zaznaczenia, że je oglądałem. Co więcej, nie wczytują się oceny, których już dokonałem. Problem zauważyłem tylko przy The Walking Dead, występuje...

więcej
3 ostatni  /  Gladius92
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam.
Możecie wejść w swoich gustopodobnych?
Ja od 3 tygodni nie mogę,tzn gdy w nich klikam to nic się nie dzieje.
Mieliście może taki problem lub wiecie jak go rozwiazać?

1 ostatni  /  RAC_79

Witajcie. Tak sobie przeglądam forum i pojedyncze filmy/seriale itd. Wyczytałem, że kiedyś można było sobie nazbierać multum pkt. dosłownie za nic.
Teraz jest to po prostu nierealne. Dłuuuugie kolejki, minimalna ilość punktowa za dany materiał.

Może wypadałoby to poprawić i wprowadzić jednoliniową pkt. dla całej...

więcej
5 ostatni  /  Herushingu

Nie wiem czy macie ten sam problem, ale jak wchodzę na stronę jakiegoś serialu w ogóle mi nie pokazuje tej
ikonki "Oglądam" i nie mogę tej opcji zaznaczyć. Tak samo jak wchodzę na swój profil nie pokazuje mi się "
Seriale, które oglądam".. Nie wiem co się stało. . Macie jakieś rozwiązanie dla mnie? :)

8 ostatni  /  Herushingu

Od kilku dni nie wyświetlają mi się obejrzane filmy na moim profilu. tzn. po wejściu w profil widać 4 ostatnio
obejrzane, ale po kliknięciu w "zobacz więcej" wyświetla się tylko statystyka obejrzanych filmów (ile w sumie
obejrzanych, średnia ocena), lecz brakuje samych tytułów. Bardzo proszę o naprawienie tego...

4 ostatni  /  lukasz12548

Moja kontrybucja została zaakceptowana wczoraj, nie ma już komunikatu że oczekuje na zapis, dodatkowo jak się wchodzi w nią to pisze że "Ten element już istnieje w bazie" tymczasem na stronie się nie pokazuje wcale...
http://www.filmweb.pl/serial/Duchy-2005-429565/contribute/episodes/3749477/4 -...

23 ostatni  /  DZASTII

Jak na swoim profilu zrobić aby na linku z teledysku z YT leciała sobie bez problemu muzyczka ? :) Z góry dzięki.

22 ostatni  /  użytkownik usunięty

Witam.

Nie wiem czy to tylko ja albo przeoczyłem jakieś info o zmianach. Mianowicie chodzi mi o to ,że nie widać procentowej zgodności z ocenionych filmów pod avatarem znajomego. Załączam screen - http://oi59.tinypic.com/105cplh.jpg

Mam ocenione 563 filmy więc minimalna ilość dawno przekroczona. A więc chciałbym...

więcej
14 ostatni  /  LethalHeadAche