Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Dzień na fw bez usterki, dzień stracony. Tym razem nie działają przy filmach aktualizacje liczby oddanych głosów i liczby osób chcących dany tytuł obejrzeć.

8 ostatni  /  FerPlej

Wiem, że filmweb jest poświecony przede wszystkim filmom ale jeśli można coś zasugerować to brakuje mi
w bazie teatrów tv, które też wg mnie zasłużyły na ocene bo w sumie jesli są tutaj nawet gry wideo to powinny
być także spektakle teatralne tv również te dla młodzieży i jeśli w bazie niektóre programy tv takie...

więcej

Czy planowane jest rozszerzenie działalności Filmwebu tak jak to miało miejsce w przypadku gier komputerowych na książki? Według mnie w polskim internecie znalazłoby to wielu odbiorców- a trzeba powiedzieć że od strony technologicznej byłoby to bardzo, bardzo proste.

24 ostatni  /  TheNaturat_2

Tylko ja mam z tym problemy?

Występuje jakiś "Error!" na Operze i FF.

http://www.filmweb.pl/serial/Graceland-2013-659252/episodes#sezon2

1 ostatni  /  Herushingu

Przy obecnej opcji dodawania komentarzy nie da się robić akapitów, każdy kolejny enter to zatwierdzenie i automatyczne wysłanie tekstu. Czy byłaby możliwość wprowadzenia edycji tekstu lub ograniczenie automatycznego wysyłania postu czyli powrócenie do dawnej formy?

3 ostatni  /  katedra

Ta wątpliwość była tu chyba podnoszona kilka razy - czy oceny filmwebowiczów są czy nie są uwzględniane w średniej ocenie FW. Uspokajano, że weryfikacja trwa 24 godz - i wtedy ocena jest liczona. Otóż mam wątpliwość - film "Métamorphoses", który nie ma żadnej oceny, a został oceniony przez jednego z moich znajomych (na...

więcej
3 ostatni  /  Troublesome

Jeżeli znaleźliście nowych weryfikatorów(czy tam starych) od powiązanych którzy w moim przypadku
sprawdzają je codziennie to może wróćcie limit powiązanych do 3x3 kontr dziennie, bo w moim przypadku aż
się odechciewa dodawać jak robicie tak okrojone limity, może jeszcze obsadę zmniejszycie do 5 aktorów
dziennie??...

więcej
4 ostatni  /  użytkownik usunięty

Codziennie sprawdzam bazę i od 2 tygodni do bazy nie doszedł ani jeden serial. Ostatni mój nowy tytuł został
sprawdzony około 2tyg. temu i od tamtej pory nie doszedł ani jeden nowy tytuł. Może jakiś weryfikator
posprawdzać te tytuły do seriali.?

1 ostatni  /  Herushingu