Witam, szukam tytulu filmu w ktory glowny bohater nastwia serce jak budzik/zegar po tem umiera i budzi sie
gdzie indziej.Nie moge dotrzec poprzez propozycje z ystemu filmweb.
w którym występują dwaj bracia. Jeden wychodzi z więzienia a drugi jedzie na misje i tam zostaje porwany i potem porywacze każą mu zabic swojego przyjaciela z wojska.
Po włączeniu strony jakiegoś filmu, wśród ocen moich znajomych dla niego nie widać liczby oceny tylko ilość
gwiazdek. Wy też tak macie? To błąd czy zmiana na stałe... ???
Witam,
jak w temacie otrzymałem zaproszenie od użytkownika, zaakceptowałem i mam go teraz w znajomych a nie mogę do niego wysłać wiadomości, dlaczego? a do pozostałych normalnie mogę pisać.
z góry dzięki za odpowiedzi :)
Mogę na swojej liście zobaczyć, co oceniłem np. na 7, tak samo od najstarszych do najnowszych obejrzanych, ale gdy kliknę na "ostatnio oglądane", to nie mogę zobaczyć pełnej listy. I jest tak tylko w tym przypadku. Posortowane tytułami nawet normalnie działa.
Chciałbym zgłosić pomysł, jak usprawnić/rozbudować filmweb.
Mianowicie wygodniej by było, gdyby z poziomu zakładki "Chcę zobaczyć" możliwa byłaby edycja liczby
oczek zainteresowania filmem ("Jak bardzo chcę zobaczyć"):
http://imageshack.com/f/kmytrfG9p
podobnie jak można to robić z ocenami w zakładce...
Chciałabym poruszyć ważną kwestię, mianowicie edycję wpisów, której na filmwebie brak. Żeby było jasne o co mi chodzi. Chodzi mi o edycję wpisu już dodanego, oraz możliwość jego usunięcia.
Podejrzewam, że każdy z was dodał kiedyś wpis, który potem chciał zmienić, lub w ogóle najchętniej by go cofnął, albo coś...
W chwili obecnej widać tylko 12 pozycji filmowych, Nie szłoby ZWIĘKSZYĆ tego do 20 pozycji widocznych na witrynie strony? Moja propozycja.
Ponad tydzień temu zgłosiłem do moderacji obraźliwe posty z tematu http://www.filmweb.pl/film/Noe%3A+Wybrany+przez+Boga-2014-622318/discussion/Widz %C4%99%2C+%C5%BCe+Aronofsky+sinusoidalnie+si%C4%99+stacza.,2485755#post_12421148 .
Niestety do tej pory nie zostały usunięte. Wygląda na to, jakby nikomu nie zależało na...