Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, szukam tytulu filmu w ktory glowny bohater nastwia serce jak budzik/zegar po tem umiera i budzi sie
gdzie indziej.Nie moge dotrzec poprzez propozycje z ystemu filmweb.

2 ostatni  /  malychd

w którym występują dwaj bracia. Jeden wychodzi z więzienia a drugi jedzie na misje i tam zostaje porwany i potem porywacze każą mu zabic swojego przyjaciela z wojska.

2 ostatni  /  Znawca kina

Po włączeniu strony jakiegoś filmu, wśród ocen moich znajomych dla niego nie widać liczby oceny tylko ilość
gwiazdek. Wy też tak macie? To błąd czy zmiana na stałe... ???

36 ostatni  /  agatakoniak

Witam,
jak w temacie otrzymałem zaproszenie od użytkownika, zaakceptowałem i mam go teraz w znajomych a nie mogę do niego wysłać wiadomości, dlaczego? a do pozostałych normalnie mogę pisać.
z góry dzięki za odpowiedzi :)

18 ostatni  /  Guti89

Mogę na swojej liście zobaczyć, co oceniłem np. na 7, tak samo od najstarszych do najnowszych obejrzanych, ale gdy kliknę na "ostatnio oglądane", to nie mogę zobaczyć pełnej listy. I jest tak tylko w tym przypadku. Posortowane tytułami nawet normalnie działa.

Chciałbym zgłosić pomysł, jak usprawnić/rozbudować filmweb.
Mianowicie wygodniej by było, gdyby z poziomu zakładki "Chcę zobaczyć" możliwa byłaby edycja liczby
oczek zainteresowania filmem ("Jak bardzo chcę zobaczyć"):
http://imageshack.com/f/kmytrfG9p
podobnie jak można to robić z ocenami w zakładce...

3 ostatni  /  filipl13

Chciałabym poruszyć ważną kwestię, mianowicie edycję wpisów, której na filmwebie brak. Żeby było jasne o co mi chodzi. Chodzi mi o edycję wpisu już dodanego, oraz możliwość jego usunięcia.
Podejrzewam, że każdy z was dodał kiedyś wpis, który potem chciał zmienić, lub w ogóle najchętniej by go cofnął, albo coś...

7 ostatni  /  Lovorica
1

W chwili obecnej widać tylko 12 pozycji filmowych, Nie szłoby ZWIĘKSZYĆ tego do 20 pozycji widocznych na witrynie strony? Moja propozycja.

9 ostatni  /  sss_111
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Ponad tydzień temu zgłosiłem do moderacji obraźliwe posty z tematu http://www.filmweb.pl/film/Noe%3A+Wybrany+przez+Boga-2014-622318/discussion/Widz %C4%99%2C+%C5%BCe+Aronofsky+sinusoidalnie+si%C4%99+stacza.,2485755#post_12421148 .
Niestety do tej pory nie zostały usunięte. Wygląda na to, jakby nikomu nie zależało na...

więcej
2 ostatni  /  Olendra