Od dzisiaj widzę, że niektóre filmy, które oceniłem gdy wchodzę na ich stronę są... nieocenione. A gdy wchodzę na swój profil to tam te filmy mają moją ocenę. Jakaś awaria?
Nie wiem jak inni ale co jakiś czas stronka mi się nie ładuje po kliknięciu na coś i potem w ogóle nic nie reaguje.
Dopiero pod odświeżeniu jest załadowane to co chciałem...
Mam problem - w dokumencie google nie ma festiwalu Women's International Film & Arts Festival. Chcę go dodać do premiery. Mogę go sama przetłumaczyć i weryfikator to uzna?
Bardzo długo szukałem, ale jakoś nie mogłem tego znaleźć :( Chyba to forum jest za mało przejrzyste :(
Moje pytanie jest następujące... Co jeżeli uda mi się wypatrzeć błąd w filmie, którego jeszcze nikt nie wprowadził a jest ewidentny ?? Skąd wziąć do niego "źródło" ??
proszę o likwidację tematu "Zmiany" autorstwa użytkownika smalczyka. Uchodzę wprawdzie za orędownika wolności słowa, ale temat jest nędzny, głupi niepotrzebny i niedorzeczny, a służący jeno wyciskaniu najniższych instynktów z rzeczonego smalczyka i, niestety, i innych użytkowników.
Pewien chłopiec rysuje dla pewnej starszej ekstrawaganckiej kobiety, mieszkającej w wielkiej willi nad brzegiem
oceanu. Jako kilkuletni młodzieniec poznaje tam miłość swojego życia, a mianowicie jasnowłosą siostrzenicę
właścicielki pięknego domu, z którą przeżywa swój pierwszy pocałunek podczas picia wody z fontanny....
Witam.
Tym razem będzie trochę z innej półki. Jeśli ktoś mnie pamięta, to tak jestem tym wadliwym zgredem, który nie lubi jak coś działa zbyt powoli, albo się zbytnio grzebie - ale żeby było konkretniej - to jestem tym, który tu dobry miesiąc temu z hakiem zarzucił, że filmweb ma zbyt małą ilość weryfikatorów, co...