Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

wie ktos jaki temat jest najstarszy? z ciekawosci pytam

WITAM!!

Zaintrygowany postami pod filmem "Pan Tadeusz" z 1999 roku z pazdziernika jestem umierająco-zainteresowany KTO JEST pirwszy uzytkownikiem filmwebu?? Rowniez, kto napisal pierwszego posta ??

Ten film jest o tym jak grupka ludzo budzi się tak jakby w jakiejś grze która składa się z nieskończonej ilości
pomieszczeń w krztałcie kwadratów i przechodzą z pomieszczenia do pomieszczenia i tak jakby w każdym
pokoju jest inny wymiar, raz są szybcy, raz wolni, raz chodza dogury nogami,

Z góry dzięki.

Klikam na znajomych i nie widzę filmów, które oglądali. Klikam na obejrzane - i nie ma już tych filmów, które ostatnio obejrzałem chronologicznie. przestaję traktować FW jako przyjazną i wiarygodną bazę danych - kopiuję w tej chwili na komp wszelkie dane, obejrzane filmy it. i innym radzę to samo

Czy da się to jakoś zrobić jednym pociągnięciem, czy muszę odhaczać każdy film?
Trochę mnie z tym poniosło a chcę zobaczyć z tych zaznaczonych może z 20 filmów

Jak pewnie wam wiadomo 2 lata temu powróciła po dłuuuugiej przerwie kontrybucja dat premiery. Wprowadzono nawet możliwość dodania nazwy dla premier festiwalowych. Wszystko miało być rozwijane dzięki pomocy użytkowników. Na papierze wyglądało pięknie, a wyszło jak zawsze. No więc ludzie przez ten czas podali co najmniej...

więcej

Już bodajże od maja czekam na to aż moderatorzy przyznają mi punkty za kontrybucję. Pomyślałem sobie, że
może to być fajna zabawa, więc dlaczego nie miałbym wziąć udziału. No, ale tym czasem ja tylko czekam i
czekam, nic konkretnego się nie dzieje. Natomiast w lipcu niektórzy już dostali po 100-kilka punktów... O...

więcej

Użytkownik ma obsesje na punkcie filmu Matrix, fanów uważa za psychofanów i za sektę, nie napisze nic od siebie tylko kopiuje, cytuje i ctrl+V, obiecywał że nie będzie się udzielał na forum filmu Matrix ale wrócił, teraz spamuje, ubliża, wymyśla argumenty nie pokrywające się z faktami ad personam, odkopuje tematy...

musiałem je zadać. Jak się wymawia "filmweb"? Tak jak się pisze czy też "w" wymawiamy jako "ł"?

Wiem, że samemu nie ma jak dodawać, a gdzieś w temacie wyczytałam komu to na razie wstrzymane.
Czyli jak teraz jest? Jak czy tam komu zgłaszać zdjęcia?
Do aktorów, seriali czy filmów.