Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy jeżeli ktoś już zgłosił osobę do usunięcia z obsady filmu, to nie można zgłosić poprawki do tej osoby?
Konkretnie chodzi mi o Pana Krzysztofa Pendereckiego i film Lśnienie. W obsadzie filmu figuruje jako jeden z
kompozytorów muzyki (błędnie) ponieważ nie skomponował muzyki do tego filmu, w materiałach...

Przydałaby się w bazie osób funkcja wyszukiwania według kraju urodzenia, bo czasem tylko zapomnę
nazwiska, ale żeby się dokopać np. do Polaków to trzeba szperać i szperać. Z aktorami niepolskojęzycznymi i
nie anglojęzycznymi jest jeszcze gorzej.

Chcę połączyć konta facebook i filmweb tak, aby móc się logować na facebook'u i mieć wszystkie ustawienia i gustomierze na tym koncie. Głównie dlatego, że muszę za każdym razem logować się na facebook'a w filmwebie, nie zapamiętuje logowania.

Co sadzicie o dziale typu "szukam filmu" w wiekszosci tematow czy to horror czy film ktos opisuje film ktory kiedys tam ogladal i niepamieta tytuly. Mozna by stworzyc specjalny dzial, a dla tego kto wiedzial by o jaki film chodzi dostawal by punkty.

Jeśli podajecie opis lub zarys fabuły z głowy to co podajecie jako źródło?

Limity

użytkownik usunięty

Małe pytanko, po miesiącu limit wypowiedzi miał być zmniejszony z 6 do 12 dziennie, miesiąc minął i nadal nic. Zapytałbym osobiście kogoś ale, rzecz jasna, nie mogę wysyłać wiadomości.

Spam

użytkownik usunięty

Użytkownik http://www.filmweb.pl/user/kur90 umieszcza na forach linki do płatnej strony subskrypcyjnej.
Zbanujcie chłystka zanim kogoś tutaj nabierze i nabije sobie kabzę kosztem użytkowników.;)
Nie mam wątpliwości że chodzi o wyłudzanie pieniędzy, ponieważ na jego stronie trzeba podać numer
telefonu. Do tego...

Jak w temacie: Kogo zna Kono, że zdjęcie do osoby, które ja wczoraj dodałem - http://www.filmweb.pl/person/Steve+D%27Assis-2095949/contribute/posters/682561/0 już dziś jest zaakceptowane ale w wersji innego użytkownika. Rozumiem, że ktoś mógł być pierwszy itp. ale żadne zdjęcie tego pana nie pasowało do bazy więc...

Dwa w jednym

użytkownik usunięty

1. Występuje błąd przy wypowiedziach objawiający się tym, że nie widać ostatniego postu. Przynajmniej u mnie tak jest.

2. Godfella dlaczego usunąłeś temat neknominatora pt. "Argentyna vs Niemcy" z forum inne?

Kłopoty techniczne?

użytkownik usunięty

Dostałam 2 odpowiedzi, ale zadnej nie mogę przeczytać.