Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Na filmwebie jest spory błąd. Przy grach z gatunku cRPG pisze RPG, a prawda jest taka że gier RPG na PC nie ma, bo to gatunek gier planszowych/'karcianych. To cRPG'i są na PC i konsole. Bardzo wielu o tym zapomina.

Na stronie Filmwebu od jakiegoś czasu pojawia mi się uporczywe -> 408 Request Time-out uniemożliwiając
nawigację. Proszę o pomoc.

Proszę o usunięcie powtarzających się moich komentarzy pod filmem Więzy Krwi (Blood Ties)
Ciągle wyskakiwało mi że problem z filmweb i spróbuj później, tak próbowałem że zamieściłem ich kilka.
Niech zostanie jeden.
Druga sprawa, często mam błąd 404 na Waszych stronach i to niezależnie od przeglądarki,...

Mam problem z jego działaniem. Cały czas mam zaznaczoną opcję by pokazywał jedynie recenzje tych filmów, które mnie interesują. Niestety od ponad tygodnia pokazują mi się tam wszystkie recenzje obojętnie czy film mnie obchodzi, czy nie. Czy ktoś ma podobny problem?

Przy okazji:
1. Coraz więcej czasu mija od...

Witam. Mam profil na filmwebie od wielu lat (vital7) Ostatnio (jakieś 3 dni temu) była przerwa w dostępie do filmwebu. Od tego czasu wszystko się pomieszało. Loguję się na swoje konto, a nagle jestem nie na swoim koncie a na koncie użytkownika null. Jest to jakieś pomieszanie kont, bo widzę swoje oceny, widzę jej oceny...

więcej

Witam!

Jak wejdziemy na filmografię jakiegoś reżysera, to pojawiają nam się oceny poszczególnych filmów i "zielone oczka" filmów które chcemy obejrzeć - jednak niestety nie ma tam zaznaczonych PRIORYTETÓW, jak bardzo chcemy dany film obejrzeć. Czy można oprócz zielonego oczka umieścić choćby małą literkę (od 1...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam!
Proszę o wprowadzenie możliwości sortowania filmów danego reżysera wg: oceny, oddanych głosów, itd. (na stronie z filmografią reżysera)) Podobnie jak jest to w imdb. Można to tak zrobić, aby nie obciążało to serwer a komputer użytkownika.

Czy jest jakaś szansa na odzyskanie utraconych ocen filmów/osób? Ostatnio mam wrażenie, że wiele not poznikało z
mojego konta - trafiam na wiele filmów, które na pewno widziałem, niemal na 100% oceniałem, a jest pusto.

Swego czasu widziałem gdzieś wzmiankę, że inni użytkownicy mieli podobny problem. FW to mój...

Witam serdecznie,
Bardzo drażni mnie "gustomierz". Otóż już po raz setny prosi mnie o oddanie ocen na 20 filmów, oddaję głosy
nawet na większą ilość po to aby za jakiś czas znowu zostać poproszonym o to samo! A w dodatku pojawiają
się filmy na które już oddałem głos! Poprawcie to bo jest to beznadziejna i...