Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam!

Dobrze byłoby, gdyby twórcy strony filmweb dodali możliwość "alertu" do filmu, który chcemy obejrzeć (albo już obejrzeliśmy) i który jednocześnie ukaże się w najbliższym czasie w TV. Alert - w postaci informacji w "twoich powiadomieniach".

Co Wy na to?

Hej, dziś się zorientowałam, że od 3 lat nieświadomie korzystam jednocześnie z 2 kont na filmwebie... :)
założyłam drugie jakiś rok po pierwszym, pewnie nie pamiętałam hasła albo zapomniałam, że mam już
konto. Wtedy jeszcze nie korzystałam często z filmwebu i najpewniej jakiś czas później z rozpędu
zalogowałam...

więcej

Dlaczego tylko niektóre kontry można wysłać raz a niektóre trzeba robic od nowa? Kto to wymyslił???

Byłem zachwycony tym co było , ale Polak potrafi naprawić to co nie jest zepsute . Gdzie trzeba napisać aby wszystko wróciło do normy ?
Jestem przeciwny zbędnym zmianom - tu nie USA

Jak w temacie. kilka moich ostatnich kontr do obsad zapisało się bez ról. Dodaję nowego aktora z rolą a w bazie jej nie ma po zapisaniu. W podglądzie zaakceptowanej kontry wszystko jest ok. Sprawdźcie swoje.

Chciałem zapytać, czy ktoś je jeszcze sprawdza? A mianowicie pytam dlatego gdyż już w
kilku przypadkach spotkałem seriale bez tytułów odcinków. Tak samo nie można poprawić
seriali anulowanych w całości ponieważ w oczekujących są jeszcze kontry do dodanych
tytułów odcinków z kwietnia.
Z góry dziękuje za...

Nie będę się wielce rozpisywał, rzeknę tylko skromnie, że nowy wygląd programu tv jest cudowny i
rewelacyjny i najlepszy na świecie... tak to był sarkazm...
Tak jak naprawdę sporo elementów jest bardzo złych na portalu, tak przyznam, że wygląd i funkcjonalność
programu zawsze ceniłem i wszystkim chwaliłem.
A...

Witam,

Proponuję aby rozdzielić nazwę filmu od roku tak aby były w osobnych kolumnach i była możliwość
sortowania listy filmów które chcę obejrzeć od najstarszych lub od najnowszych. W tej chwili data oraz nazwa
filmu są w 1 kolumnie i się tak nie da.

Taka funkcja jest na wielu portalach, dlaczego tu nie może być? Ja rozumiem, że zależy wam na jak
największej liczbie użytkowników i kont, ale no bez przesady, żeby trzymać na siłę userów? Bo nie wiem, jak
długo mam jeszcze czekać? Potwierdzałam dwa razy, czekam od poniedziałku. Mam złozyć petycję do
papieża w...

więcej

Witam!

Jest możliwość wprowadzenia krótkich uzasadnień co do oceny filmu - co bardzo mi się spodobało. A czy można DROGA REDAKCJO FILMWEB wprowadzić jeszcze dodatkowo (gdzieś indziej na stronie danego filmu) miejsce na osobiste notatki, zwłaszcza to jest potrzebne w przypadku filmów które chcemy obejrzeć - wówczas...

więcej