Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Na Filmwbie do fantasy zalicza się wszystkie dzieła fantastyczne, które wg Filmwebu nie są ani sf ani horrorem. Za fantasy uznano więc takie seriale jak Leftovers, The Listener, czy Haven. Wystarczy, że bohater obdarzony jest darem telepatii albo telekinezy i już utwór zaliczony jest do fantasy. Myślę, że to nieco...

Nie wiem na ile takie propozycje są brane pod uwagę, ale "Często pracuje z" powinno być poprawione. Aktualnie pokazuje tylko aktorów, którzy brali udział w tych samych filmach i serialach, a przecież są jeszcze animacje/gry komputerowe i inne "głosy", których ta opcja nie uwzględnia.

Witam,
Asystent aktywnie mi pomaga i sugeruje filmy do obejrzenia. Problem jest taki że bardzo często sugeruje mi
anime i bajki. Ciągle wchodzę w te propozycje i klikam "Nie interesuje mnie", ale nie pomaga.
Czy można jakoś wykluczyć dany gatunek z sugestii?
Pozdrawiam

Witam
Nie chce do każdej sprawy zakładać nowego tematu dlatego pozwolę sobie napisać to w 1 temacie

1. dodałem dzisiaj kontrybucję i weryfikator poprosił mnie żebym dodał atrybuty do ludzi którzy zajmowali się
dźwiękiem przy filmie problem w tym że ja przy nich mam tylko atrybut niewymienieni w czołówce więc...

więcej

NO BŁAGAM NO
BŁAGAM NA KOLANACH!

Wartało by dodać.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Filmweb sukcesywnie ogranicza możliwość sprawdzenia co oglądają znajomi. Na kokpicie jest w tej chwili możliwość zobaczenia tylko siedmiu ostatnich pozycji. Dam sobie rękę uciąć, że rok temu to było ze dwadzieścia miejsc, a z miesiąc temu jeszcze dziesięć. Do ilu jeszcze to zejdzie? Do dwóch? Ceniłem sobie tą możliwość...

więcej

http://www.filmweb.pl/person/Napoléon+Bonaparte-599792