Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Rozumiem administratorów, którzy postanowili ukrócić proceder używania wulgarnych słów w komentarzach,
na forach, a nawet w prywatnych blogach użytkowników. Ja na swoim blogu prowadzę różnorakie rankingi na
swoje potrzeby. Ot zwykłe ciekawostki znudzonego kinomana. W jednej z notek na blogu chciałem napisać
tytuł...

więcej

Zarys fabuły a opis filmu

użytkownik usunięty

Zauważyłam, że prawie nigdzie nie ma zarysu fabuły. Czy ktoś z Was wie czym zarys fabuły różni się od opisu
filmu?

Pierwszy temat, założony 1,5 roku temu przez Jendrka, dokonał żywota, więc pora na założenie nowego miejsca do wrzucania propozycji do uzupełniania / poprawiania.
---
Poprawione lub dodane materiały z tego działu, w żaden sposób nie będą traktowane ulgowo i sprawdzane poza kolejką. Wrzucane tu będą materiały, których...

więcej

Witam
Chciał bym się zapytać czy innym też jak wejdą na swój profil to też strona główna profilu im się rozwala tak jak mi ?
i 2 sprawa
Nie dawno przeszła mi kontrybucja filmu gdzie producentem wykonawczym był Uwe Boll i ta kontrybucja wisi mi już w akceptowanych i zapisanych, problem polega na tym że jak wejdę na...

więcej

kolejne pytanie dotyczace obsad.. mianowicie dodawałem dziś obsadę do pewnego filmu. problem polega na tym, ze w tej obsadzie na imdb było kilku aktorow, którzy grali gangsterów i wszyscy byli podpisani jako "gangster".
Jeżeli dodaję kilku takich aktorów do obsady na FW mam ich podpisać jako "gangster" czy przy każdym...

więcej

jw.

Macie czas na niepotrzebna zmianę grafiki co chwile to zajmicie sie także poważnymi sprawami. Z góry
dzieki.

co ten "film: robi w bazie filmwebu ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Obserwuję sobie, jak są weryfikowane przeze mnie materiały i pojawia się pytanie: czy data dodania nie ma żadnego znaczenia? Niektóre obsady, treści czy co tam wyrośnie wiszą w oczekujących miesiące, a niektóre są sprawdzane z dnia na dzień... Nie istnieje coś takiego jak chronologia? I później niektórzy się cudują,...

więcej